2018-09-25 10:45:20
Φωτογραφία για Πληρώνουν για να ταφούν ζωντανοί για να... Έχουμε τρελαθεί τελείως;!
Τον πιο περίεργο τρόπο βρήκαν οι Ρώσοι για να αντιμετωπίσουν τον φόβο του θανάτου, καθώς πληρώνουν όσο όσο για να ταφούν ζωντανή και να βιώσουν την εμπειρία του θανάτου.

Συγκεκριμένα, οι εμπνευστές της ιδέας και της “επιχείρησης” βασίστηκαν στην θεωρία που υποστηρίζει πως “ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσει κανείς το φόβο του είναι να τον αντιμετωπίσει”.

Κάπως έτσι οι Ρώσοι πληρώνουν 3.000 ρούβλια για να σκάψουν τον ίδιο τους τον λάκκο και στη συνέχεια να ξαπλώσουν κλεισμένοι μέσα σ’ ένα φέρετρο, ώρες ολόκληρες. Ο Σεργκέι Βολκόφ που έκανε την ιδέα επιχείρηση, δήλωσε στα ρωσικά ΜΜΕ πως η συγκεκριμένη τακτική αποτελεί μέρος μιας θεραπείας και πως έχει βοηθήσει πολλούς από τους πελάτες του να αντιμετωπίσουν εκτός από τον φόβο του θανάτου και την κλειστοφοβία.

Πάντως πολλοί είναι και οι επικριτές της θεραπείας που αντιδρούν έντονα, υποστηρίζοντας πως στόχο δεν έχει να βοηθήσει τους “πάσχοντες”, αλλά να πλουτίσει ο Βολκόφ, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την ψυχιατρική και γενικά την ιατρική. 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ