2018-09-25 19:03:14
Φωτογραφία για Λαμία: Ποιος είναι ο 38χρονος που μαχαίρωσε την κοπέλα [photo+video]
Πατέρας δυο παιδιών ο 38χρονος δράστης Σοκαρισμένη η κοινωνία της Λαμίας από την αναίτια άγρια επίθεση με μαχαίρι στην 25χρονη φίλη της αδελφής του. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το μαχαίρωμαέγινε μπροστά στα μάτια δυο μικρών κοριτσιών, που έζησαν εφιαλτικές στιγμές, βλέποντας τον θείο τους να μαχαιρώνει ξανά και ξανά την 25χρονη κοπέλα.

Την ώρα που η 25χρονη Μαρία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, το LamiaReport φέρνει στο φως της δημοσιότητας άγνωστες λεπτομέρειες που σκιαγραφούν το προφίλ του 38χρονου δράστη.

Ποιος είναι

Ο 38χρονος είναι πατέρας δυο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, από δυο διαφορετικούς γάμους. Φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια.

Με την άτυχη κοπέλα δεν είχε καμία σχέση. Απλά ήταν φίλη της αδελφής του και ήταν μόλις η δεύτερη φορά που την συναντούσε στο σπίτι της αδελφής του, όπου η 25χρονη είχε πάει για να βοηθήσει στα μαθήματα τα κοριτσάκια της φίλης της, 9 και 12 ετών αντίστοιχα. Υπάρχει και ένα πιο μικρό αγοράκι που ευτυχώς εκείνη την ώρα που έγινε το κακό δεν ήταν στο σπίτι.


Ο δράστης από άγνωστη αιτία έπαθε αμόκ και αρπάζοντας ένα μαχαίρι από την κουζίνα επιτέθηκε στην 25χρονη κοπέλα, χτυπώντας την στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Τα ουρλιαχτά των μικρών κοριτσιών και της αδελφής του σήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά.

«Πεταχτήκαμε έξω από τα ουρλιαχτά των κοριτσιών και της κοπέλας. Ακούγαμε φωνές και ουρλιαχτά και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όταν μπήκα το σπίτι ήταν γεμάτο αίματα. Στην κουζίνα που έγινε το κακό υπήρχε λίμνη αίματος....», έλεγε ένας από τους γείτονες στο LamiaReport.

Ο 38χρονος δεν έφυγε από τον τόπο του συμβάντος και χωρίς να προβάλει κάποια αντίσταση, γεμάτος αίματα όπως ήταν παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Φαινόταν σαν χαμένος, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει το κακό που είχε κάνει.

Στην επόμενη φωτογραφία ο δράστης, γεμάτος αίματα, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Δείτε βίντεο από την ώρα που το ασθενοφόρο παραλαμβάνει την μαχαιρωμένη κοπέλα για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ