2018-09-26 01:03:26
Φωτογραφία για Το μοναδικό πράγμα που κάνουν μία φορά την εβδομάδα τα ευτυχισμένα ζευγάρια - Το μυστικό της επιτυχίας
Υπάρχει τελικά μυστικό για μια ευτυχισμένη σχέση; Και αν υπάρχει είναι εφικτό να το εφαρμόσουμε; Παρακολουθείτε ταινίες, διαβάζετε μυθιστορήματα και αναρωτιέστε αν τα ευτυχισμένα ζευγάρια και η αληθινή αγάπη κινούνται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.

Ωσπου, μια μέρα καθώς περπατάτε αμέριμνα στους δρόμους της πόλης, βλέπετε να διαδραματίζεται μπροστά σας η πιο τρυφερή στιγμή ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άντρα που αποδεικνύουν ότι άντεξαν στο χρόνο και παραμένουν ακόμα ερωτευμένοι, καθώς γερνούν μαζί.

Θα θέλατε σίγουρα να μάθετε το μυστικό τους για να μείνουν αχώριστοι. Ηταν άραγε αυτό που λέμε «άλλες εποχές» τότε που ανταμώθηκαν οι δρόμοι τους ή ευθύνεται το κάρμα;

Διαβάζουμε κατά καιρούς άρθρα περί σχέσεων και βελτίωσής τους, ακούμε φίλους να παραπονιούνται ότι οι σχέσεις πια είναι πολύ δύσκολες και ακατανόητες. Γιατί όλα γίνονται δυσκολότερα με το πέρασμα του χρόνου;


Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ζευγαριών. Απ’ αυτά που σπάνια βρίσκονται μεταξύ τους και ο καθένας κάνει τη ζωή του, άλλα που προσπαθούν να διατηρήσουν μια φυσιολογική κοινωνική ζωή, βγαίνοντας με φίλους και περνώντας ένα σεβαστό χρονικό διάστημα χώρια, μέχρι εκείνα που δεν πάνε χωριστά ούτε στην τουαλέτα.

Πόσο υγιές είναι για δύο άτομα σε μία σχέση να βρίσκονται διαρκώς μαζί και πόσο να μην βρίσκονται καθόλου;

Σύμφωνα με τους ειδικούς η συνήθεια των ευτυχισμένων ζευγαριών που διατηρούν τη σχέση τους ζωντανή είναι να περνούν χρόνο με τους φίλους τους, ο καθένας ξεχωριστά, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

To μυστικό της επιτυχίας των σχέσεων λέγεται «περνάμε χρόνο χωριστά ο ένας από τον άλλον».

Πρέπει να μην ξεχνάς ότι είστε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες με διαφορετικές ανάγκες και ενδιαφέροντα που είχατε και πριν γνωριστείτε και τα οποία πρέπει (ακόμα) να ικανοποιηθούν.

Να περνάς χρόνο με τους φίλους σου, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Να βγαίνετε ξεχωριστά και να κάνετε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Εσύ με τους φίλους σου και εκείνος με τους δικούς του. Τροφοδοτώντας τα ενδιαφέροντά σας, τροφοδοτείτε και τη σχέση σας γιατί αποκτάτε καλύτερη αίσθηση αυτής. Αυτό να θυμάσαι.

Κάθε άνθρωπος ζει με τις δικές του ανάγκες, ακόμα και όταν βρίσκεται σε μια σχέση και προσπαθεί να τις ικανοποιήσει, γιατί τότε κάποιες από αυτές θα του φέρουν την ευτυχία. Ενα παράδειγμα είναι η ανάγκη για επαφή με τους φίλους. Η σωστή σχέση δεν καταστρέφει την κοινωνικότητα και την προσωπική ζωή ενός ατόμου.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις στην άκρη τους φίλους σου για τη σχέση σου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ