2018-09-26 07:02:27
Φωτογραφία για Αρχιτέκτονας ο δολοφόνος του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό - Το θύμα του είχε κατασχέσει το σπίτι για χρέη!
Στην Ασφάλεια Αττικής προσήχθη ως ύποπτος το βράδυ της Τρίτης (25-09-2018) ένας 51χρονος αρχιτέκτονας, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως βασικός ύποπτος για τον φόνο του 57χρονου φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ) O 51χρονος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του φαρμακοποιού και συνελήφθη.

Ο 51χρονος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με τον φαρμακοποιό, οι οποίες αφορούσαν ένα ακίνητο για το οποίο κατέληξαν μάλιστα στο δικαστήριο. Ο 51χρονος είχε δανειστεί από τον φαρμακοποιό ένα μεγάλο χρηματικό πόσο κι επειδή δεν μπόρεσε να το αποπληρώσει έγινε κατάσχεση του σπιτιού του, σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές. Ο Φλώρος κέρδισε το σπίτι με αποτέλεσμα ο 51χρονος, ο οποίος είναι οικογενειάρχης και δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, να θεωρεί ότι αδικήθηκε και προέβη σ’ αυτή την πράξη προκειμένου να τον εκδικηθεί.

Ο 51χρονος συνεχίζεται να εξετάζεται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


Η εν ψυχρώ δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό.Ο δράστης προσέγγισε τον 57χρονο άντρα την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το πάρκινγκ του σπιτιού του.

Η οικογένειά του είχε δηλώσει ότι ο 57χρονος πατέρας δύο ενηλίκων παιδιών, δεν δεχόταν απειλές για τη ζωή του και ούτε ο ίδιος τους είχε αναφέρει κάποιο ανησυχητικό περιστατικό.

Παρ' όλα αυτά όλα έδειχναν από την πρώτη στιγμή πως πίσω από την δολοφονία κρύβονταν προσωπικές διαφορές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Αυτός είναι ο φαρμακοποιός που εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ