2018-09-26 08:21:05
Φωτογραφία για Το Instagram κατέβασε την “ακατάλληλη” φωτογραφία του Γιώργου Χρανιώτη!
Ο Γιώργος Χρανιώτης ανέβασε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία, την οποία το Instagram κατέβαζε μετά από λίγη ώρα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε μία φώτο από τη βάφτιση του, που φυσικά ήταν γυμνός. Το Instagram του την κατέβασε, ωστόσο, ο ίδιος κάλυψε τα επίμαχα σημεία του και την ανέβασε ξανά.

«Το ινσταγκραμ μου κατέβασε την προηγούμενη ανάρτηση (δικαιολογημένα αφού ήμουν μικρός μεν, τσίτσιδος δε) ,μάλλον λόγω ακατάλληλου περιεχομένου. Την ξανανεβάζω λοιπόν με διακριτική κάλυψη και ενημερώνω ότι αυτή είναι η πιο παλιά φωτογραφία μου. Είναι φανερό ότι είναι απ την βάφτιση μου, διακρίνεται ο παππούς μου (παππάς) ,που με βουτάει στο νερό και πλήθος κόσμου που παραξενεύεται με την ένταση του παραληρηματικού κλάματος μου.

Έχουν να το λένε για ‘κείνη την ημέρα, ότι ακούστηκα μέχρι το υπερπέραν… Τέλος πάντων έχουν περάσει πάνω από 40 χρόνια από τότε και σήμερα δεν κλαίω, αλλά αντιθέτως χαίρομαι (μάλλον), επειδή μεγαλώνω κατά ένα χρόνο… Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω, χτυπάει πισώπλατα ο χρόνος, τραγουδούσαν οι Λαθρεπιβάτες (Παντελής Θαλασσινός ) σ ένα τραγούδι τους. Μου εύχομαι να είμαι ανήσυχος αυτή την χρόνια και δυνατός. Και λίγο σοφότερος. Καλημέρες ωραίες να χετε!!!!», έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ