2018-09-26 08:30:35
Φωτογραφία για Το πρήξιμο στο πρόσωπό της είχε μέγεθος σαν πορτοκάλι - Όταν είδαμε αυτό που της αφαίρεσαν οι γιατροί, πάθαμε σοκ! [photos]
Μία μέρα καθώς η Georgia Angie, μητέρα 7 παιδιών, χτένιζε τα μαλλιά της, παρατήρησε ένα μικρό φούσκωμα πίσω από το δεξί αυτί της. Πονούσε πολύ αλλά είχε το μέγεθος αμυγδάλου. Επειδή είχε ανησυχήσει, πήγε σε πολλούς γιατρούς, αλλά όλοι της είπαν πως ήταν καλοήθης όγκος και δεν υπήρχε λόγος να φοβάται.

Ωστόσο, το εξόγκωμα συνέχιζε να μεγαλώνει δραματικά και άρχισε να επηρεάζει τη ζωή της. Ντρεπόταν να βγει από το σπίτι και έκρυβε το τεράστιο φούσκωμα κάτω από τα μακρυά μαλλιά της.

Κανείς γιατρός δεν ήθελε να αφαιρέσει τον όγκο γιατί της έλεγαν ότι ήταν πολύ επικίνδυνο. Μία επέμβαση θα μπορούσε εύκολα να τραυματίσει τα νεύρα του προσώπου της και να της αφήσει μόνιμη παράλυση. Η παραμόρφωση αυτή της είχε κοστίσει πολύ. Είχε πέσει σε κατάθλιψη και δεν ήθελε να δει κανέναν. “Πάντα κρατούσα το κεφάλι μου χαμηλά και δεν ήθελα να με κοιτάει κανείς.”

Όταν η θλίψη της έγινε αβάσταχτη, αποφάσισε να απευθυνθεί στο τηλεοπτικό σόου «The Doctors,» το οποίο βοηθάει ανθρώπους με προβλήματα υγείας, οι οποίοι δεν έχουν αρκετά χρήματα για την θεραπεία τους. Η παραγωγή της εκπομπής κάνει τις επαφές και συνεννοείται με μία φιλανθρωπική οργάνωση για να πληρώσει για τα έξοδα.


Στην περίπτωση της Angie, οι ειδικοί Dr. Ryan Osborne και Dr. Jason Hamilton στο “Osborne Head and Neck Institute” του Λος Άντζελες συμφώνησαν να βοηθήσουν.

Πήραν το ρίσκο που οι άλλοι απέφυγαν: να αφαιρέσουν τον τεράστιο όγκο από το πρόσωπό της και να της δώσουν πίσω τη ζωή της. Παρά το υψηλό ρίσκο, η Angie το είχε αποφασίσει – ήθελε να κάνει την επέμβαση. Μετά από 6 ώρες στο χειρουργείο, οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν την μάζα και να ανοικοδομήσουν το πρόσωπό της.

Όχι μόνο μεταμορφώθηκε εξωτερικά, αλλά πλέον έχει ξαναβρεί το χαμόγελό και την λάμψη στα μάτια της. Μπορεί και πάλι να βγει έξω χωρίς να φοβάται πως θα την κοροϊδέψουν ή πως θα την κοιτάνε επίμονα.

Ήταν πολύ σημαντικό που αφαίρεσε τον όγκο, γιατί μετά από εξετάσεις αποδείχτηκε πως τελικά ήταν κακοήθης. Τώρα, δεν έχει τελειώσει ακόμα τη θεραπεία, αλλά είναι πολύ αισιόδοξη για το μέλλον.

Ελπίζουμε να αναρρώσει γρήγορα και να ζήσει πολλά ακόμα χρόνια κοντά στους αγαπημένους της!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ