2018-09-26 11:13:27
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα 5 ζώδια που δεν επιστρέφουν ποτέ στους πρώην τους
Έχετε μόλις χωρίσει με το άλλο σας μισό και τα συναισθήματά σας είναι ανάμεικτα. Πιθανότατα να αναρωτιέστε αν θα έπρεπε να τερματίσετε τη σχέση ή αν πρέπει να διατηρήσετε επαφή με τον πρώην σας. Είναι απολύτως φυσιολογικό να είστε μπερδεμένοι, ειδικά αν ο χωρισμός ήταν ξαφνικός και φορτισμένος συναισθηματικά.

Οι περισσότεροι χωρισμοί περιλαμβάνουν πολλά ανάμεικτα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές. Φυσικά, υπάρχει πάντα μια προσκόλληση σε κάποιο βαθμό ανεξάρτητα από το αν η σχέση τελείωσε άσχημα ή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να αναρωτιέστε αν πρέπει να δώσετε στον πρώην σας μια δεύτερη ευκαιρία ή αν είναι εκείνος πρόθυμος να τα ξαναβρείτε.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η αστρολογία μπαίνει στο παιχνίδι στην απόφαση αυτή. Μερικά ζώδια είναι πολύ συναισθηματικά και ευμετάβλητα, ενώ η αγάπη τους είναι αρκετή για να εξετάσουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Όμως, υπάρχουν και ζώδια που δεν θα σκεφτούν να σας μιλήσουν ξανά. Μπορεί να ήταν πολύ ερωτευμένοι όσο ήσασταν μαζί, αλλά μάλλον προτιμούν να πεθάνουν παρά να πληγωθούν ξανά από το ίδιο πρόσωπο.


1. Λέων

Οι Λέοντες θέλουν να είναι κυρίαρχοι στις περισσότερες πτυχές της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης τους. Είναι πάντα σίγουροι για τον εαυτό τους και απαιτούν βασιλική μεταχείριση. Θα το θεωρούσαν ταπεινωτικό να σας δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία μετά τον χωρισμό. Ακόμα κι αν πληγωθούν, κάνουν ό,τι καλύτερο για να προχωρήσουν με υπερηφάνεια τη ζωή τους. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να τους κερδίσετε πίσω, τόσο πιο σίγουροι αισθάνονται για την απόφασή τους. Ξέρουν ότι δεν αξίζουν παρά το καλύτερο, γι’ αυτό θα μετανιώσετε που τους αφήσατε να φύγουν.

2. Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι πολύ ξεκάθαρος, ειδικά όταν πρόκειται για τη σχέση του. Ένας Σκορπιός που περιφρονείται δεν θα κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω. Μόλις η εμπιστοσύνη του κλονιστεί, έχετε χάσει για τα καλά το παιχνίδι. Ο Σκορπιός μισεί την ατιμωρησία και το ψέμα και έχει την εκπληκτική ικανότητα να το αντιλαμβάνεται από μίλια μακριά. Όπως και οι Λέοντες, προτιμούν να βγαίνουν από τυχόν ταλαιπωρία όσο πιο αναίμακτα γίνεται και το να γυρίσουν πίσω θα σήμαινε ότι παρατάνε την πολύτιμη δύναμή τους.

3. Τοξότης

Κανείς δεν «αγκαλιάζει» την προσωπική κυριαρχία όπως ο Τοξότης, ακόμα και μετά τον χωρισμό. Για εκείνους η ζωή είναι φευγαλέα και ο καλύτερος τρόπος για να ζήσουμε είναι να πάμε παρακάτω, χωρίς να γυρίσουμε πίσω. Σε κάποιο βαθμό, αισθάνονται καταπιεσμένοι μέσα στις σχέσεις τους. Αν ήσασταν «αυτοκόλλητοι» κατά τη διάρκεια της σχέσης, ο Τοξότης θα είναι περισσότερο από ευτυχής όταν έρθει η στιγμή του χωρισμού. Πιθανότατα θεωρεί τις προσπάθειές σας για συμφιλίωση χωρίς όφελος και σίγουρα δεν θα γυρίσει πίσω για δεύτερη φορά.

4. Αιγόκερως

Όπως και ο Σκορπιός, ο Αιγόκερως είναι γνωστός για την ξεκάθαρη προσέγγιση στη ζωή. Είναι κύριος του αυτοέλεγχου και, ενόψει ακόμη και των πιο έντονων συναισθημάτων μετά τον χωρισμό, προτιμά να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του παρά να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Εάν τον έχετε περιφρονήσει πέρα από μια γενική διαφωνία που οδήγησε στον χωρισμό, δεν θα σας συγχωρέσει ποτέ. Εάν συνεχίζετε να επικοινωνείτε με τον Αιγόκερω πρώην σας, προσέξτε! Μπορεί να γυρίσει πίσω και να σας κάνει τη ζωή κόλαση!

5. Υδροχόος

Οι Υδροχόοι αντιμετωπίζουν τον χωρισμό με ποικίλες αντιδράσεις. Έχουν πρόβλημα να εκφράζουν έντονα συναισθήματα, τόσο αρνητικά όσο και θετικά. Όμως, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ένας Υδροχόος ποτέ δεν θα συμβιβαστεί όταν «σπάσουν» οι υποσχέσεις. Θα μπορούσε να σας δώσει λίγο χρόνο, προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσει τα συναισθήματά του, αλλά μόνο επειδή μισεί την ιδέα της αντιπαράθεσης και την απογοήτευση που θα προκύψει από την απόρριψή σας. Οι αποφάσεις του είναι καλά μελετημένες και γνωρίζει ότι οι δεύτερες ευκαιρίες έχουν μεγάλη πιθανότητα να οδηγήσουν σε μεγαλύτερο πόνο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ