2018-09-26 11:51:05
Φωτογραφία για Τροχαίο για τον Ashton Kutcher: Χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν ματοσυκλετιστή - Δε φαντάζεστε τι συνέβη μετά
Τι συμβαίνει συνήθως όταν κάποιος χτυπάει με το αμάξι του έναν οδηγό μηχανής; Επικρατεί χάος, ανησυχία για την υγεία του, πολλές φορές καλείται η αστυνομία και ζητούνται ευθύνες.

Τι συμβαίνει όμως όταν το αυτοκίνητο το οδηγεί o Ashton Kutcher; Το συμβάν τελειώνει με μια αναμνηστική φωτογραφία.

Κι όχι δε μιλάμε με εικασίες αλλά με γεγονότα.

Την Τρίτη το πρωί, ο Leo Marenghi, ο οποίος οδηγούσε ένα σκούτερ στο Hollywood, χτυπήθηκε από ένα μαύρο Tesla που οδηγούσε ο Ashton Kutcher. Από τη σύγκρουση εκτοξεύθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε στο δρόμο. Ευτυχώς εκτός από το σοκ που υπέστη και ένα μικρό χτύπημα στο πόδι ήταν καλά στην υγεία του.

Ο Χολιγουνταινός ηθοποιός μόλις συνειδητοποίησε τι συνέβη βγήκε έντρομος από το αυτοκίνητο για να δει τι συμβαίνει και μόλις ο Leo είδε τον Ashton αντί να του ζητήσει εξηγήσεις τον ρώτησε αν μπορεί να βγάλει μαζί του μια φωτογραφία.

Την εν λόγω φωτογραφία ο Leo την ανήρτησε στο Instagram γράφοντας «Με χτύπησε ένα αυτοκίνητο σήμερα αλλά εντάξει ήταν από τον Ashton Kutcher».

Ο νεαρός εξήγησε με σχόλια κάτω από τη φωτογραφία ότι χτυπήθηκε από ένα αστέρι και πως όταν ο ηθοποιός βγήκε από το αμάξι και ρώτησε «Μου είπε “Ω Θέε μου λυπάμαι που δεν σε είδα ” και κοίταξα ψηλά και τον είδα “Ναι είμαι το ερώτημα όμως είναι άλλο, εσύ είσαι ο Ashton Kutcher;”».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ