2018-09-27 08:40:30
Φωτογραφία για Ο Χάρης Ρώμας : Έχω μιλήσει με τον ΑΝΤ1και θα μιλήσω με όλους τους ηθοποιούς
«Έχουμε συζητήσει και έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε το σίκουελ του Καφέ της Χαράς. Όταν βγει η σειρά θα κλείσουν δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που έκανα τηλεόραση. Τον Οκτώβριο του 2019 θα επανέλθω, με το πιο αληθινό σίκουελ που μπορεί να γίνει ποτέ. Υπάρχει λόγος που θα το δείτε στην οθόνη. Έκρινα ότι το Καφέ της Χαράς θα είναι πιο κοντά στον θεατή. Γιατί σαν σενάριο είχε μείνει ανοιχτό».

Αυτά ήταν λόγια του Χάρη Ρώμα στο Πρωινό , ο οποίος έδωσε λεπτομέρειες για την επιστροφή του σίριαλ,αποκαλύπτοντας ότι η σειρά θα επιστρέψει με νέα επεισόδια τον Οκτώβριο του 2019. Δεν έλειψαν και τα "καρφώματα" προς όσους μίλησαν και έμπλεξαν την κατάσταση δίνοντας την εντύπωση ότι ο Ρώμας δεν ξέρει τι λέει, αφού αυτοί δεν ήξεραν τι θα συμβεί.

«Βεβαίως έχουμε συζητήσει με όλους τους συναδέλφους που μας ενδιαφέρουν σε πρώτη φάση. Οι ηθοποιοί που πρέπει να είναι ενημερωμένοι, είναι. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα ενημερωθούν και οι άλλοι. Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά, όταν τους ανακοίνωσα την επιστροφή του Καφέ της Χαράς», είπε χαρακτηριστικά.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ