2018-09-27 10:19:22
Φωτογραφία για Πέντε tips για να είσαι προετοιμασμένη για κάθε πρόκληση, κάθε στιγμή!
Το σημαντικό είναι να αισθάνεσαι προετοιμασμένη για το οτιδήποτε κάθε στιγμή της ημέρας και να μάθεις να αποδέχεσαι σωστά την κάθε πρόκληση που εμφανίζεται στον δρόμο σου, πνευματική ή σωματική! Για να το πετύχεις αυτό αρκεί να είσαι έτοιμη για δράση και να εμπνευστείς από τα παρακάτω tips!

Ξεπέρασε τους φόβους σου και σταμάτα να αναλύεις τα πάντα

Οι φόβοι σου σε κρατούν συχνά πίσω στη ζωή σου και δεν σε αφήνουν να κάνεις το επόμενο βήμα. Αν θέλεις, λοιπόν, να είσαι προετοιμασμένη για οτιδήποτε εμφανιστεί στη ζωή σου, τότε σταμάτα να υπεραναλύεις τα πάντα, ξέχνα τις άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος και πάψε να φοβάσαι ότι θα απογοητεύσεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Δεν μπορείς να προβλέψεις το αύριο και αυτό είναι όμορφο. Πίστεψε στον εαυτό σου και προσπάθησε να βάλεις καλά στο μυαλό σου πως έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις ό,τι εμφανιστεί στην πορεία σου! Η αβεβαιότητα δεν είναι πάντα εχθρός σου και αυτό πρέπει να το θυμάσαι.


Εμπνεύσου από τους κορυφαίους

Αν θέλεις πραγματικά να μάθεις πώς να είσαι προετοιμασμένη για οτιδήποτε συμβεί στη ζωή σου κάθε στιγμή της ημέρας, τότε καλό είναι να εμπνευστείς από τα κορυφαία παραδείγματα και σε αυτή την περίπτωση, οι αθλητές αποτελούν τις καλύτερες περιπτώσεις. Για εμάς, η ολοκαίνουρια καμπάνια της adidas γιατη νέα συλλογή Z.N.E.  αποτέλεσε αναμφισβήτητα πηγή έμπνευσης και δύναμης. Γιατί; Διότι σε αυτό πρωταγωνιστούν κορυφαίοι αθλητές, μεταξύ των οποίων και η τενίστρια Garbine Muguruza και η διάσημη αθλήτρια Julie Nelson(και αυτές οι γυναίκες είναι σίγουρα πρότυπα)! Μάθε περισσότερα για εκείνες. Πού μεγάλωσαν; Πώς κατάφεραν να πετύχουν στη ζωή τους; Τι είναι εκείνο που τους δίνει τη δύναμη να συνεχίζουν να παλεύουν κάθε μέρα; Οι ιστορίες τους έχουν ενδιαφέρον και σίγουρα θα σου δώσουν το κίνητρο που χρειάζεσαι για να κάνεις την αλλαγή στη ζωή σου!

Άρχισε να λες περισσότερα «ναι»

Το δεύτερο σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι να αρχίσεις να λες περισσότερα «ναι». Μην απορρίπτεις συχνά τις προτάσεις των φίλων και των συναδέλφων, δοκίμασε μια δραστηριότητα που φοβάσαι, άρχισε να τρέχεις και σύντομα θα δεις τη διάθεσή σου να «ανεβαίνει» και τον κοινωνικό σου κύκλο να διευρύνεται.

Μείνε υγιής και «αγκάλιασε» τον αθλητισμό

Όπως οι αθλητές κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μένουν υγιείς και να έχουν τις πνευματικές και σωματικές αντοχές για αντεπεξέλθουν σε κάθε δοκιμασία, έτσι και εσύ πρέπει να φροντίζεις τον οργανισμό σου σε καθημερινό επίπεδο. Άρχισε να γυμνάζεσαι συχνά, να πίνεις πολύ νερό, να τρέφεσαι σωστά, να κοιμάσαι αρκετά και κυρίως, να αγαπάς τον εαυτό σου. Η σωστή και έγκαιρη προετοιμασία θα σου δώσει τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις ό,τι σου φέρει το αύριο και να ορμήξεις στη ζωή δίχως φόβο και δισταγμό!

Βρες τους απαραίτητους συμμάχους

Τέλος, αν θέλεις να είσαι προετοιμασμένη για το οτιδήποτε κάθε στιγμή, τότε σίγουρα χρειάζεσαι τους κατάλληλους συμμάχους. Για κάποιους είναι οι φίλοι τους, για άλλους τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια, για αρκετές γυναίκες το αγαπημένο τους κραγιόν και για εμάς.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ