2018-09-27 11:19:10
Φωτογραφία για Ο 75χρονος εθελοντής που επισκέπτεται ένα καταφύγιο ζώων και κοιμάται αγκαλιά με τις γάτες
Ένας άνδρας στο Wisconsin της Αμερικής έχει μετατρέψει τον ύπνο σε αγαθοεργή σκοπό Ο Terry Lauerman, 75 ετών και συνταξιούχος, επισκέπτεται καθημερινά το τοπικό καταφύγιο ζώων στο Green Bay και παίρνει έναν σύντομο υπνάκο με τις γάτες, οι οποίες τον λατρεύουν.

Βέβαια, δεν είναι ακριβώς αυτή η πρόθεσή του. Σύμφωνα με την ιδρύτρια του καταφυγίου, την Elizabeth Feldhausen, ο Lauerman μπήκε στο καταφύγιο πριν από έξι μήνες με ένα απλό όνειρο και μία βούρτσα για γάτες. «Απλά μπήκε και άρχισε να βουρτσίζει», χωρίς τα μέλη του καταφυγίου να έχουν ζητήσει κάποιον εθελοντή. Έτσι, μετά από λίγο καιρό του είπαν ότι είναι πια επίσημος εθελοντής.

Το καταφύγιο δεν έχει κλουβιά για ζώα, εκείνα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα και οι ιδιοκτήτες και τα μέλη του διασώζουν ανήμπορες γάτες που κινδυνεύουν από ευθανασία. Ο γλυκύτατος αυτός εθελοντής επισκέπτεται καθημερινά το καταφύγιο και μένει εκεί για περίπου 3 ώρες.


Αφού αρχίζει να βουρτσίζει τις γάτες, στη συνέχεια αποκοιμιέται. Κοιμάται για περίπου μία ώρα και αφού ξυπνήσει, αρχίζει να βουρτσίζει άλλη γάτα. Οι ιδιοκτήτες του καταφυγίου νιώθουν τόσο τυχεροί γι’ αυτό τον ιδιαίτερο εθελοντή που θέλησαν να τον ευχαριστήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα προσθέτουν πως «βουρτσίζει όλες τις γάτες και μπορεί να σου πει για την καθεμία τι της αρέσει και τι όχι. Επίσης, τις περισσότερες ημέρες, κατά λάθος, κοιμάται. Δεν μας πειράζει. Οι γάτες το χρειάζονται αυτό. Ο Terry είναι ένας υπέροχος εθελοντής».

Φυσικά, οι φωτογραφίες και η ανάρτηση έγιναν κατευθείαν viral και ο ίδιος ο Lauerman ελπίζει τώρα πως τα 15 λεπτά δημοσιότητας που έλαβε θα βοηθήσουν ώστε να γίνουν περισσότερες δωρεές στο αγαπημένο του καταφύγιο, το Safe Haven. Επίσης, αν και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος πια, θέλησε να υπενθυμίσει στον κόσμο πως δεν είναι το μόνο άτομο που αφιερώνει το χρόνο του στο καταφύγιο. Μάλιστα επαινεί με τα καλύτερα λόγια μια άλλη εθελόντρια, την Paula.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ