2018-09-27 20:45:21
Φωτογραφία για Καλλιστεία 2018: Έκλεισε και η παρουσιάστρια των backstage...
ποια τα μέλη της κριτικής επιτροπής;

Ο Διαγωνισμός Ομορφιάς ,Star Hellas, Miss Hellas, Miss Young, επιστρέφει έπειτα από πολλά χρόνια στην τηλεόραση και δη μέσα από τη συχνότητά του Makedonia TV. Το ραντεβού έχει δοθεί για την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, στο Gazi Live με παρουσιάστρια τη Νικολέττα Ράλλη, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο tinasmess.gr ,η Άννα Ζηρδέλη φαίνεται να αναλαμβάνει την κάλυψη όσων γίνονται στα backstage.

Όλο αυτό το διάστημα οι υπεύθυνοι του καναλιού βρίσκονταν σε συζητήσεις με διάφορα πρόσωπα για να συνθέσουν την κριτική επιτροπή. Και αυτά βρέθηκαν! Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες, η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από επτά άτομα. Τον φωτογράφο μόδας, Γιώργο Μεστούση, τον σχεδιαστή μόδας ,Πάνο Ζήνα, τη χορογράφο, Γκαλένα Βελίκοβα, τη δημοσιογράφο, Πολυξένη Καραμίχα, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο άτομα. Το ένα, σίγουρα, θα προέρχεται από τον χώρο της υποκριτικής.

Τέλος, είναι θέμα ημερών για να “κλείσουν” και τα πρόσωπα που θα τραγουδήσουν επί σκηνής. Μέχρι στιγμής η μόνη που έχει έρθει σε συμφωνία είναι η Κατερίνα Στικούδη.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ