2018-09-27 22:29:51
Φωτογραφία για Η Apple έχει δημιουργήσει έναν ξεχωριστό ιστότοπο για τη διαφήμιση του XS XS και του iPhone XS Max
Ο ιστότοπος μιας νέας σελίδας της Apple σάς επιτρέπει να συγκρίνετε τα μεγέθη των τεσσάρων μοντέλων smartphones του iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone Xs και iPhone Xs Max. Επιπλέον, τα νέα κινητά μπορούν να προβληθούν από όλες τις πλευρές και με έναν πολύ ενδιαφέροντα τρόπο.

Το site διαθέτει τρισδιάστατα μοντέλα για το iPhone XS και XS Max. Για να μεταβείτε και να προβάλετε ένα μοντέλο μαζί με ένα άλλο, απλά πρέπει να σύρετε προς τα αριστερά. Και για να περιστρέψετε την εικόνα του smartphone σε διαφορετικές κατευθύνσεις, θα πρέπει να κάνετε κλίση του τηλεφώνου προς τα δεξιά και προς τα αριστερά. Όταν το μοντέλο της συσκευής στρέφεται προς τον χρήστη με μια άκρη, εμφανίζονται παράλληλα μερικά βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Μπορείτε να χρωματίσετε τα μοντέλα σε οποιαδήποτε από τις επιλογές από πραγματικά χρώματα σε μαύρο, ασημί ή χρυσό. Η Apple το έκανε για να το καταστήσει βολικό για τον χρήστη να επιλέξει, χωρίς να φύγει από το σπίτι, το ποιο τηλέφωνο πρέπει να αγοράσει.

Είναι ένας απλό και μικρός τρόπος για να προωθήσει της νέες συσκευές, αλλά η Apple δίνει μεγάλη προσοχή ακόμη και σε μικρά κομμάτια, γεγονός που καθιστά τα προϊόντα απλά, όμορφα και ποιοτικά. Πηγαίνετε στον ιστότοπο εδώ .
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ