2018-09-28 08:45:21
Φωτογραφία για Συλλήψεις σε παράνομο καζίνο από την Οικονομική Αστυνομία
Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας εντοπίστηκε, σε περιοχή της Αττικής, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν (4) άτομα, ο 49χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος καθώς και (3) άτομα, ηλικίας (65), (49) και (45) ετών, ως θαμώνες – παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια.

Πιο αναλυτικά, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί (22) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σε (3) εκ των οποίων απεικονίζονταν παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ παράλληλα ο έλεγχος τους γίνονταν από (2) κεντρικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (server).

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(26) κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή, (26) οθόνες, (20) πληκτρολόγια και (20) ποντίκια,


(2) οθόνες τηλεόρασης

ασύρματο τηλεχειριστήριο (μπουτόν),

(3) μηχανήματα τυχερών παιγνίων.

(5) κάμερες με καταγραφικό και

(105) ευρώ.

Οι σκληροί δίσκοι των κατασχεθέντων ηλεκτρονικών υπολογιστών και το καταγραφικό θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, τα υπόλοιπα κατασχεθέντα θα αποσταλούν για φύλαξη στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (Ο.Δ.Δ.Υ.), ενώ το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ