2018-09-28 13:21:24
Φωτογραφία για Όλες επανέφεραν αυτό το παλαιομοδίτικο τρεντ στην Εβδομάδα Μόδας και έκαναν εντύπωση
Τα αξεσουάρ που ταιριάζουν μεταξύ τους χρωματικά ήταν πάντα «κάτι». Στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90, η σκέψη να αγοράζεις τσάντες και παπούτσια στο ίδιο χρώμα, σεταρισμένα με το ρούχο διέσχιζε το μυαλό σου. Γρήγορα όμως αυτό ξεχάστηκε κα το «μη ταιριαστό» πήρε τη θέση του ψηλά στην κορυφή των τρεντ.

Κερδίσαμε έτσι πολύτιμο χρόνο τα πρωινά που δε χρειαζόταν να σετάρουμε αλλά να «ξεσετάρουμε». Ήθελε βέβαια το mix and match το χρόνο του για να γίνει σωστά αλλά σίγουρα ήταν πιο πηγαίο και πιο ενδιαφέρον.

Και φτάνουμε ξανά στο τώρα. Βλέπουμε την Κέιτ Μίντλετον, την πολυάσχολη «βασιλική» μέλισσα, να κυκλοφορεί με άνεση μέσα στα συντονισμένα αξεσουάρ της. Βαρετό; Αριστοκρατικό; Κεϊτμινλτετονικό; Οι απαντήσεις πολλές αλλά η πραγματικότητα μεγαλύτερη από αυτές. Ξαφνικά οι γυναίκες-επισκέπτες της Εβδομάδας Μόδας, σε όλες τις πόλεις (Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Λονδίνο, Παρίσι) μοιράστηκαν το ίδιο συναίσθημα με την Κέιτ και εμφανίστηκαν με matchy-matchy αξεσουάρ, τσάντα και ρούχο στην ίδια χρωματική απόχρωση.


Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι σύμπτωση, μετά καταλάβαμε ότι είναι τάση. Η γνώμη μας; Οκέι για μία εμφάνιση, αλλά όχι για όλα τα outfit μας. Όχι.

Δείτε πώς φόρεσαν τα σεταρισμένα αξεσουάρ κάποιες κυρίες:

Λεοπάρ φόρεμα, λεοπάρ τσάντα και λεοπάρ παπούτσι. Όλα λεοπάρ. Η ζούγκλα των πόλεων.Λαχουρέ φόρεμα, λαχουρέ τσάντα. Εντυπωσιακό.Μπλε παντελόνι, μπλε παπούτσια, μπλε τσάντα. Το απέραντο γαλάζιο.Γαλάζιο φόρεμα, γαλάζια τσάντα μέσης. Γαλάζια μάτια;

Ροζ πουλόβερ, ροζ φούστα, ροζ τσάντα, ροζ μπότα. Όλα κουφετί.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ