2018-09-28 15:45:40
Φωτογραφία για Πανικός στον ANT1 με Λιάγκα, Αντώνη Κανάκη και όχι μόνο...
Διαστάσεις… μεσογειακού κυκλώνα έχει πάρει το θέμα των δηλώσεων που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και στη συνέχεια τα σχόλια που έκανε η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό. Σύμφωνα με όσα λέγονται, ανοιχτά πλέον, ο Αντώνης Κανάκης βρίσκεται στο μάτι του συγκεκριμένου κυκλώνα, καθώς θεωρείται ότι αυτός δεν επιθυμούσε τη συνέχιση των late night εκπομπών του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από τη "Φωλιά των Κου-Κου" αποκάλυψαν όλο το ρεπορτάζ:

"Μαθαίνω, λοιπόν, ότι ο Λιάγκας και ο Αρναούτογλου παίρνουν τηλέφωνο τον Αντώνη Κανάκη και τον ρωτούν «τι πρόβλημα έχεις με εμάς»; Ο ίδιος τους ξεκαθάρισε ότι «διαφωνώ με τον τρόπο που κάνετε το late night, διαφωνώ με τη φιλοσοφία σας, ποτέ όμως δεν λέω να κοπούν οι εκπομπές σας, δεν λέω να μείνετε χωρίς δουλειά». Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης τους ρώτησε «και πού το μάθατε αυτό»
. Και του απάντησαν από τον ΑΝΤ1. Ο ίδιος παίρνει τηλέφωνο τη διεύθυνση στον ΑΝΤ1 και τα κάνει λαμπόγυαλο, λέγοντας από πού κι ως πού εσείς βάζετε λόγια που δεν έχω πει εγώ, τουλάχιστον με τον τρόπο που τα μεταφέρατε». Από εκεί ξεκινάει και η κόντρα του Κανάκη με τη διεύθυνση του ΑΝΤ1, η οποία αυτή τη στιγμή κορυφώνεται με περιστατικά που έγιναν τις τελευταίες 36 ώρες στον ΑΝΤ1. Ο Κανάκης θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή χειρίζονται λάθος τον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, όσον αφορά στο πρόσωπό του".

Δείτε αναλυτικά όσο ειπώθηκαν στον αέρα εδώ:

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ