2018-09-28 15:51:10
Φωτογραφία για 8 τρόποι να γίνουμε οργανωμένες μαμάδες
Η αλήθεια είναι πως εάν δεν είσαι οργανωμένη στην καθημερινότητά σου το βαρύ πρόγραμμα μιας εργαζόμενης ή μη μαμάς απλά δεν βγαίνει...

Σίγουρα δεν είναι και εύκολο να το καταφέρουμε. Μπορούμε όμως να το προσπαθήσουμε ακολουθώντας τον τρόπο που το κάνει μια αληθινά οργανωμένη μαμά. Να τι κάνει:

1. Σημειώνει τι έχει να κάνει κάθε μέρα, πού πρέπει να πάει, τι έχει να πληρώσει. Συνήθως σε post-it που μπαίνουν στο ψυγείο, σπανίως σε app στο κινητό.

2. Βάζει προτεραιότητες και δεν αφήνει τίποτα για την επόμενη μέρα.

3. Φτιάχνει το πλάνο του εβδομαδιαίου μενού, συνήθως το Σάββατο, πριν πάει σούπερ μάρκετ. Έτσι έχει τα απαραίτητα για τα παιδιά (κολατσιό, σνακ) και υλικά στο ψυγείο για να μην χάνει χρόνο πέρα δώθε για ψώνια.

4. Μία φορά την εβδομάδα σιδερώνει τα ρούχα όλης της οικογένειας. Πλυντήρια βάζει με την πρώτη ευκαιρία και δεν τα αφήνει να μαζεύονται.

5. Πηγαίνει στις τράπεζες αλλά όχι όταν έχουν μπει οι συντάξεις και κανονίζει τις πληρωμές μέσω web banking για να κερδίζει χρόνο.

6. Ξυπνάει τουλάχιστον μισή ώρα πριν από όλους, για να πιει έναν καφέ με την ησυχία της και να φτιάξει το πρωινό.

7. Οι τσάντες των παιδιών αλλά και τα ρούχα τους για το σχολείο είναι έτοιμα από το βράδυ.

8. Με την οργάνωσή της καταφέρνει να κερδίζει λίγο χρόνο για τον εαυτό της και αυτό της δίνει δύναμη και ενέργεια για να αντεπεξέλθει στη δύσκολη δουλειά της... μαμάς!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ