2018-09-30 05:34:11
Φωτογραφία για Αιματηρή συμπλοκή με ένα νεκρό και οκτώ τραυματίες μεταξύ Αφγανών και Σύρων στο hot spot της Μαλακάσας
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για χτύπημα στο κεφάλι με πέτρα ή ξύλο, ενώ φέρει και τραύμα στο σώμα του από μαχαίρι.

Τραυματίστηκαν άλλα οκτώ άτομα, που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία

Ένας άνδρας 31 ετών από την Συρία είναι ο νεκρός από την συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο hot spot της Μαλακάσας .

Πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο νεκρό αλλά δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί από την αστυνομία. Σημειώνεται ότι 8 τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό .

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας η αιματηρή συμπλοκή έγινε μεταξύ Αφγανών και Σύρων που φιλοξενούνται στο κέντρο . Είναι γνωστό, πως Σύροι και Αφγανοί έχουν συχνές κόντρες μεταξύ τους σχεδόν σε όλα τα hot spot.

Αφορμή για τη σύρραξη φαίνεται πως αποτέλεσε ένα επεισόδιο που έγινε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μεταξύ ενός νεαρού Σύρου και ενός Αφγανού που κατέληξε, γύρω στις 14:30, στην συμπλοκή με τα αιματηρά αποτελέσματα . Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για χτύπημα στο κεφάλι με πέτρα ή ξύλο, ενώ φέρει και τραύμα στο σώμα του από μαχαίρι.


Στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να διεξάγουν έρευνα για τα αίτια της συμπλοκής ενώ κάνουν συνεχώς προσαγωγές υπόπτων.

Οι Αρχές έκλεισαν αμέσως τους σταθμούς του τρένου, καθώς μία ομάδα περίπου 100 ατόμων επιχείρησαν να φύγουν από το κέντρο φιλοξενίας και δεν αποκλείεται κάποιοι ανάμεσά τους να ήταν και εμπλεκόμενοι στην άγρια συμπλοκή.

Φυσικό επακόλουθο ήταν να υπάρξει και νεκρός. 

Στο hot spot της Μαλακάσας  συνέβαινε τουλάχιστον κι από ένα σοβαρό επεισόδιο μια φορά την εβδομάδα:

Τις προάλλες τραυμάτισαν έναν Έλληνα εργαζόμενο της κοινωφελούς εργασίας. Πριν 3 εβδομάδες πήγαν να σφαχτούν με μαχαίρια μεταξύ τους. Πριν 2 εβδομάδες απείλησαν με χατζάρες μια υπάλληλο σεκιουριτι που είναι στην πύλη. Πριν μια βδομάδα μπήκαν τα ΜΑΤ μέσα και έδιωξαν λαθραίους που είχαν εντός του hot spot για να δημιουργήσουν επεισόδιο.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι σημαίνει το Wi-Fi;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι σημαίνει το Wi-Fi;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ