2018-10-01 08:52:15
Φωτογραφία για 5 συνήθειες που θα κάνουν τα πρωινά Δευτέρας τα πιο δημιουργικά της εβδομάδας
Εσύ πώς αισθάνεσαι την Κυριακή το απόγευμα; Νιώθεις έτοιμη για την καινούργια εβδομάδα που ακολουθεί; Ακόμα και αν αγαπάς τη δουλειά σου, αυτό το συναίσθημα του Κυριακάτικου απογεύματος ή του πρωινού της Δευτέρας δεν είναι εύκολο να το αποτινάξεις.

Μην ανησυχείς. Αυτό που χρειάζεσαι είναι λίγη έμπνευση και θέληση να υιοθετήσεις συνήθειες που θα κάνουν τα Δευτεριάτικα πρωινά τα πιο δημιουργικά σου.

Ξύπνα νωρίς

Πήγαινε για ύπνο νωρίς το προηγούμενο βράδυ, έχοντας περιποιηθεί τον εαυτό σου, ώστε να ξυπνήσεις ξεκούραστη την επόμενη μέρα και να έχεις αρκετό χρόνο για να προετοιμαστείς.

Πρωινή Γυμναστική

Νομίζεις ότι το κάνεις μόνο για το σώμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η πρωινή γυμναστική ξυπνάει και το μυαλό. Δε χρειάζονται ώρες. Ένα πρόγραμμα 20 λεπτών που θα περιλαμβάνει : 10 Burpees με αναπήδηση, 10 Pushups, 10 καθίσματα με αναπήδηση, 10 απλά καθίσματα (όσους κύκλους επαναλήψεων μπορείς να κάνεις στα 20 λεπτά) θα σε τονώσει και θα νιώσεις πολύ «ενεργοποιημένη» στη συνέχεια.


Κάνε ένα πρωινό μπάνιο

Η μυρωδιά και η αίσθηση της καθαριότητας θα σε κάνουν να νιώσεις απόλυτα όμορφα, ειδικά αν στη συνέχεια ντυθείς με ρούχα που σου αρέσουν, νιώθεις άνετα αλλά και όμορφη μέσα σε αυτά, είναι το αίσθημα που θέλεις ένα Δευτεριάτικο πρωινό.

Φάε ένα υγιεινό πρωινό

Το ιδανικό πρωινό αν θέλεις να ξεκινήσεις τη μέρα σου δυναμικά, αλλά όχι βαριά, είναι ένα πρωινό που θα σε χορτάσει, αλλά δε θα είναι βαρύ. Παράδειγμα είναι η βρώμη με μπανάνα, μέλι και κανέλα. Μπορείς να το φτιάξεις χρησιμοποιώντας νερό ή γάλα (2 κούπες), βρώμη (1 κούπα), ζεσταίνοντάς τα και στη συνέχεια να προσθέσεις 1 λιωμένη μπανάνα, λίγο μέλι και κανέλα. Ήπια γλυκό, πολύ χορταστικό, οικονομικό και εύκολο.

Φτάσε στη δουλειά σου νωρίς και επιδίωξε την επαφή

Τα πρωινά Δευτέρας είναι δύσκολα για όλους οπότε:

*ξεκίνησε νωρίς από το σπίτι ώστε να αποφύγεις το άγχος της αργοπορίας στη δουλειά

*επιδίωξε να έρθεις σε επαφή με τους συναδέλφους ή τον προϊστάμενό σου, μιας και η προσωπική επαφή στη θέση ενός απρόσωπου email είναι καλύτερη επιλογή για το ξεκίνημα της εβδομάδας. Ακόμα και αν χρειάζεται να διαφωνήσεις με αυτούς, να κάνεις μια παρατήρηση ή να παραδεχτείς ένα λάθος.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ