2018-10-02 10:55:53
Φωτογραφία για Η αναβλητικότητα στην κατανομή υπουργικών αρμοδιοτήτων στην Κατεχάκη παραλύει και ακινητοποεί την ΕΛΑΣ και το Π.Σ.
Ένα μήνα και κάτι πλέον μετά την ανάληψη της διοικητικής ευθύνης του υπουργείου δημόσιας τάξης από τις κ.κ. Γεροβασίλη και Παπακώστα, ακόμη να επιτευχθεί ο διαχωρισμός της

... διοικητικής ευθύνης- κατανομής αρμοδιοτήτων, με συνέπεια, να μπλοκάρουν όλες οι διαδικασίες που είναι εκ των πραγμάτων αναγκαίες για τη λειτουργία της ΕΛΑΣ και του Π.Σ.

Καλά ενημερωμένες πηγές του bloko.gr σημειώνουν ότι τα δύο σώματα αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα στη λειτουργία και συντήρηση των αναγκαίων μέσων και υλικών για την ανταπόκριση στην καθημερινότητα, ακόμη και των πιο συμβατικών, καθώς διαγωνισμοί για την προμήθεια ελαστικών και λοιπού υλικοτεχνικού εξοπλισμού αναμένουν την υπογραφή της ... καθ' ύλην αρμόδιας για να προχωρήσουν.

Και το ερώτημα που ανακύπτει είναι μέχρι πού και πότε μπορεί να παραταθεί ακόμη η επιβλαβής για την ασφάλεια και τη δημόσια τάξη εκκρεμότητα, καθώς πλέον πιέζουν ασφυκτικά οι ημερομηνίες διεξαγωγής των διαγωνισμών για την προμήθεια βασικών και αναγκαίων ειδών, με δεδομένο ότι όλες οι προθεσμίες προμηθειών λήγουν μέσα στο Νοέμβριο.

του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ