2018-10-02 13:23:14
Φωτογραφία για Αυτό κι αν είναι είδηση! Ξαναβγαίνει το ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ αλλά όχι στον ALPHA - Όλο το ρεπορτάζ...
πότε βγαίνει στον αέρα και σε ποια ζώνη μπαίνει;

Ανατροπή στα σχέδιά τους, αποφασίζοντας να... ψήσουν άλλο πρόγραμμα από αυτό που είχαν αρχικά επιλέξει. Ήδη μάλιστα έχουν ξεκινήσει το «ψήσιμο» με σκοπό πολύ σύντομα να το σερβίρουν στο τηλεοπτικό κοινό.  Ενώ, λοιπόν, στα αρχικά σχέδια του ΑΝΤ1 ήταν να βγάλουν το «Όσα γνωρίζει η πεθερά» διαπίστωσαν ότι το ριάλιτι μαγειρικής δεν βγαίνει… όπως πρέπει να βγει για να κερδίσει τους τηλεθεατές. Αν και υπήρχαν πολλές συμμετοχές έκριναν ότι δεν ήταν τόσο ενδιαφέρουσες οπότε δεν θα είχαν το ζητούμενο αποτέλεσμα, να κερδίσουν τους τηλεθεατές.

Έτσι αποφάσισαν να βάλουν την «Πεθερά» στο ψυγείο και να βγάλουν ένα… καινούργιο για τη συχνότητά τους πρόγραμμα, αλλά δοκιμασμένο στη μάχη της τηλεθέασης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου με άκρα μυστικότητα και χωρίς να το πάρει κανείς είδηση από τα άλλα τηλεοπτικά κανάλια ο ΑΝΤ1 απέκτησε τα δικαιώματα προβολής του «Κάτι ψήνεται» ,που μέχρι πρότινος είχε ο ALPHA και καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής του σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις.


Έτσι ,λοιπόν ,μπορεί η «Πεθερά» να αποσύρεται από το τηλεοπτικό τοπίο αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πολύ σύντομα, μέσα στον μήνα, αναμένεται να βγει στον αέρα το «Κάτι ψήνεται» από το νέο τηλεοπτικό «σπίτι» του, τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το ριάλιτι μαγειρικής θα προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη με τα στελέχη του σταθμού να πιστεύουν ότι θα «ψήσει» και πάλι τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν!

Newsit.gr-  Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ