2018-10-02 23:00:51
Φωτογραφία για Η πιτσιρικαρία του Δώνη κούρσεψε και το Αγρίνιο
Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός! Κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο στο Αγρίνιο και με τον Μακέντα να σκοράρει με απίστευτο τρόπο επικράτησε του Παναιτωλικού. Ο Ιταλός στράικερ στο 84' χάρισε τη νίκη στους «πράσινους» που ξεκίνησαν με το... δεξί τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στο Αγρίνιο με έντεκα Έλληνες ποδοσφαιριστές στο αρχικό του σχήμα!

Ο Παναθηναϊκός είχε τη σωστή φιλοσοφία και νοοτροπία που παρουσιάζει στα περισσότερα παιχνίδια. Ξεπερνώντας ένα αρχικό διάστημα πίεσης από τους γηπεδούχους, οι «πράσινοι» άρχισαν να πατούν καλύτερα και είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Βέργος κέρδισε πέναλτι στο 19’, όμως, ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση του Στάικου με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 στο Αγρίνιο. Το σκορ δεν άνοιξε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με τον Παναιτωλικό να έχει κάποιες καλές στιγμές αλλά την άμυνα του Παναθηναϊκού και τον Κότσαρη να αντιδρούν σωστά
. Μετά τη μια ώρα αγώνα, ο Γιώργος Δώνης άρχισε να κάνει παρεμβάσεις από τον πάγκο, κάνοντας την ομάδα του ακόμα καλύτερη με τις αλλαγές του. Η είσοδος του Μακέντα έδωσε ακόμα περισσότερη οντότητα στην επίθεση του Παναθηναϊκού, ενώ κι η ταχύτητα του Εμμανουηλίδη δημιούργησε προβλήματα στον Παναιτωλικό. Έχοντας στήριγμα τον Ιταλό μπροστά, «ανέβασαν» κατακόρυφα την απόδοσή τους και οι άλλοι μικροί του Παναθηναϊκού, όπως ο Αποστολάκης και ο Στάικος με τον πρώτο να δίνει την ασίστ για το γκολ του Μακέντα! Στο 84’ ο Αποστολάκης από δεξιά έκανε ωραία σέντρα και ο Ιταλός «φονιάς» με ένα τρομερό πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για το «τριφύλλι»! Το γκολ αυτό ήταν αρκετό στον Παναθηναϊκό για να περάσει από το Αγρίνιο και να ξεκινήσει ιδανικά την πορεία του και στο Κύπελλο. Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι το τέλος του ματς, ο Παναθηναϊκός δεν απειλήθηκε άλλωστε από τους γηπεδούχους, ενώ θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα τέρματα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης!
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ