2018-10-04 02:42:56
Φωτογραφία για Ιταλία: Μπαράζ επιθέσεων από «Λέγκα» και «Πέντε Αστέρια» εναντίον Μοσκοβισί
Για τις δηλώσεις του ότι η ιταλική κυβέρνηση είναι ξενοφοβική - «Έχει ειδικευθεί στο να προσβάλει τους Ιταλούς», του απαντάνε.                                       

Στις δηλώσεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, σύμφωνα με τον οποίο η ιταλική κυβέρνηση είναι σαφώς ξενοφοβική και ευρωσκεπτικιστική, απάντησαν τόσο το κίνημα Πέντε Αστέρων, όσο και της Λέγκα.

«Ο Μοσκοβισί έχει ειδικευθεί στο να προσβάλει τους Ιταλούς. Πρώτα με τις άτοπες και ανεύθυνες δηλώσεις των περασμένων ημερών, που συνέβαλαν στο να εκνευρίσουν τις αγορές. Και στην συνέχεια, με τον προπηλακισμό του κοινοβουλίου και του 60% και πλέον των ιταλών, που στηρίζει την δράση της κυβέρνησής μας», τονίζει το κίνημα Πέντε Αστέρων.

Παράλληλα, ο αρχηγός της Λέγκα και υπουργός εσωτερικών, Ματτέο Σαλβίνι, προσθέτει ότι « ο Μοσκοβισί μιλά χωρίς να υπάρχει αντικείμενο, από την στιγμή που στην Ιταλία δεν υπάρχει ρατσισμός η ξενοφοβία, αλλά, επιτέλους, μια κυβέρνηση των πολιτών που μπλόκαρε τους δουλέμπορους και έκλεισε τα λιμάνια στους παράνομους μετανάστες». «Έχουμε βαρεθεί τους προπηλακισμούς που προέρχονται από τις Βρυξέλλες και το Παρίσι», ολοκλήρωσε ο επικεφαλής της Λέγκα.

Πηγή: Protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ