2018-10-04 21:34:25
Φωτογραφία για Από το 2004 ήταν γνωστή η δράση του καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών
Σε βίντεο τηλεοπτικού δικτύου των Σερρών από το 2004 υπήρχαν καταγγελίες για τη δράση του καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών – Οι φοιτητές είχαν κάνει κινητοποιήσεις λόγω της στάσης του και της συμπεριφοράς

Γνωστή σε όλους φαίνεται ότι ήταν η δράση του καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών, που ζητούσε ανταλλάγματα για να περάσει τους φοιτητές του στο μάθημά του. Μάλιστα, στους μεν φοιτητές ζητούσε χρήματα, μέσω φροντιστηρίων με τα οποία συνδεόταν και στις φοιτήτριες ζητούσε ραντεβού με στόχο ακόμη και το σεξ.

Στο βίντεο απο τον τηλεοπτικό σταθμό Δίκτυο Σερρών, υπάρχουν δηλώσεις φοιτητών που είχαν προχωρήσει το 2004 σε κινητοποιήσεις, αποκλείοντας την είσοδο στο ΤΕΙ, λόγω της στάσης και συμπεριφοράς του συγκεκριμένου καθηγητή.

Τότε, φοιτητές δήλωναν ότι «υπάρχουν καταγγελίες ότι παρενοχλεί σεξουαλικά τις φοιτήτριες για να περάσουν τα μαθήματα», ότι ζητά χρήματα και καλεί στο γραφείο του φοιτήτριες «βγαίνουν έξω μαζί και μετά το γυρνάει εκεί που θέλει αυτός».


Ο καθηγητής μάλιστα αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση του Συλλόγου. «Τώρα αν κάποιοι τώρα για ίδιους λόγους ακολουθούν μια άλλη συμπεριφορά η κάνουν άλλου είδους προτάσεις, δεν μπορώ να σας απαντήσω. Εγώ δεν άκουσα κάτι τέτοιο» λέει στις δηλώσεις του στο ΔΙΚΤΥΟ ο καθηγητής.

Τότε, φοιτητές και καθηγητές συναντήθηκαν με τον καθηγητή και συζήτησαν μαζί του. Αποφάσισαν να μην προβούν σε περαιτέρω ενέργειες, αλλά να περιμένουν την έμπρακτη αλλαγή συμπεριφοράς του καθηγητή.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ