2018-10-05 15:09:40
Φωτογραφία για Ο Λογιστής-Οικονομολόγος ΚΩΣΤΑΣ Γ. ΣΑΒΒΑΣ τάσσεται στο πλευρό του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ
         Ο Λογιστής-Οικονομολόγος Κώστας Γ. Σάββας, με καταγωγή απο την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου, ο οποίος διατηρεί μεγάλο λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο στην Αθήνα (Άνω Πετράλωνα), τάσσεται στο πλευρό του Γιατρού Παναγιώτη Στάϊκου που διεκδικεί τον Δήμο Ξηρομέρου και ανακοίνωσε τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

          Aσφαλώς τα πράγματα είναι όπως τα είπε ο αδελφικός φίλος Παναγιώτης Στάικος, ο οποίος δεν μίλησε για υποψηφιότητες αλλά για στήριξη, την οποία έχει ολόψυχα και σθεναρά. Εμείς του είπαμε να μην ασχοληθεί καθόλου με το ποιοι θα είναι υποψήφιοι στην Χρυσοβίτσα, πράγμα το οποίο θα το αναλάβουμε εμείς, για το ποιος θα είναι υποψήφιος στο Γενικό Ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του και ποιοι θα είναι υποψήφιοι για το τοπικό Συμβούλιο,  και η απάντησή του ήταν, αφού εσείς αποφασίσετε, εγώ στα πλαίσια της συλλογικότητας δεν έχω να πω τίποτα. 

         Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ζορμπάς και ο πρώην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάκης Ζορμπάς είναι παιδιά της αδερφής μου. 

           Επίσης του υποσχεθήκαμε μαζί με την γυναίκα μου να είναι Υποψήφια Πρόεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο Παπαδάτου, το οποίο είναι ο τόπος καταγωγής της. 

      Έχουμε δε κανονίσει να ανέβει στην Αθήνα ο Παναγιώτης και να φάμε μαζί τα ψάρια πετάλια.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Αθήνα 4/10/2018

Με εκτίμηση 

Κώστας Σάββας του Γεωργίου

Λογιστής 
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ