2012-06-07 13:22:47
Φωτογραφία για Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΡΟΣΙΔΗ
Το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη έχει ακουστεί πολύ «δυνατά» και μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα του "sday.gr", «έπεσε στο τραπέζι» στην μεταγραφική σύσκεψη στη Βέρντερ και αυτό επιβεβαιωνόταν και από τον γερμανικό Τύπο και ειδικότερα τον τοπικό της Βρέμης.

Αναλυτικά Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ο επιθετικός Νιλς Πέτερσεν απασχόλησαν κατά κύριο λόγο τους Κλάους Αλοφς και Τόμας Σάαφ που παίρνουν τις αποφάσεις σε τέτοιου είδους θέματα και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δεν πρέπει να περιμένουμε τελικά άμεσες εξελίξεις και συγκεκριμένα πριν ξεκινήσει το Euro, όπως αρχικά φαινόταν.

Ο Αλοφς επέστρεψε από τις διακοπές του και ξεκίνησε το «χτίσιμο» της νέας Βέρντερ, όπως χαρακτηριστικά αναφερόταν σε γερμανικό δημοσίευμα. «Δεν θα γίνει κάτι αυτή την εβδομάδα», δήλωσε μετά τη σύσκεψη, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο ονόματα που συζητήθηκαν ήταν αυτά που προαναφέραμε. «Οταν υπάρχει κάτι να ανακοινώσουμε, θα το κάνουμε», πρόσθεσε. Σε ό,τι αφορά τον Τοροσίδη, σημειώνεται ότι έχει ήδη αποφασιστεί να κατατεθεί η πρόταση που έχουμε γράψει από τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα τα δύο εκατομμύρια και είναι ένα ποσό που μαζί με το συμβόλαιο του Τοροσίδη μπορεί να καλύψει ο σύλλογος της Βρέμης, με το νέο και πιο χαμηλό μπάτζετ.


Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην παρουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, συμπαίκτη του «Τόρο» στην Εθνική και καλού φίλου του. Ο διεθνής στόπερ είναι μόλις ένα χρόνο στη Βέρντερ, αλλά πλέον είναι από τους σταρ της ομάδας και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη προπονητή και διοίκησης.

Ο Παπασταθόπουλος δεν έγινε συμπαίκτης του Τοροσίδη πέρυσι στον Ολυμπιακό, φαίνεται όμως ότι έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και έχει παρακινήσει την ομάδα του να τον πάρει. Τι μπορεί να αλλάξει τις εξελίξεις; Να αποφασίσει ο Σάαφ να βάλει και τη νέα περίοδο δεξί μπακ τον Παπασταθόπουλο, ο οποίος θέλει να καθιερωθεί πλέον στο κέντρο της άμυνας και να πάρει τη θέση του ο «Τόρο».

Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει όλες αυτές τις ημέρες ότι δεν έχει δεχθεί πρόταση από τη Βέρντερ και κατά μία πηγή, τα 2 εκατ. δεν θα τον δελεάσουν, όσο κι αν έχει υποσχεθεί στον αρχηγό του να τον βοηθήσει να παίξει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Γι' αυτό δεν ζητάει πλέον τέσσερα και πέντε εκατ., αλλά σίγουρα θέλει κάτι παραπάνω από δύο. Οι πληροφορίες από τη Γερμανία πάντως αναφέρουν ότι η πρόταση της Βέρντερ θα είναι «μη διαπραγματεύσιμη». Κι αν κατατεθεί, πρέπει να παρθεί μία απόφαση που δεν θα είναι και η πιο εύκολη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ