2012-06-07 13:35:59
Φωτογραφία για Τρένο παραλίγο να σκοτώσει τον Ραγκούση
Από του χάρου τα δόντια γλύτωσε ο Γιάννης Ραγκούσης όταν όχημα στο οποίο επέβαινε πήγε να συγκρουστεί με τρένο σε διάβαση της Πάτρας. Ενας περαστικός που φώναξε στον Γιάννη Ραγκούση "μη ξεκινάτε έρχεται το τρένο" έσωσε τη ......... ζωή του και των συνεργατών του.

Ας πάρουμε ομως τα πράγματα από την αρχή

Το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Ραγκούσης μαζί με τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδος Πελοποννήσου Ιονίων Νήσων Τάσο Αποστολόπουλο και έναν συνεργάτη τους ξεκινούν από το ξενοδοχείο Porto Rio της Πάτρας.

Ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνουν βρίσκεται στη φυλασσόμενη διάβαση της οδού Διγενή Ακρίτα περιμένοντας 10 λεπτά με τις μπάρες κατεβασμένες, βλέπουν τις μπάρες να ανεβαίνουν και ο οδηγός του οχήματος βάζει μπροστά να ξεκινήσει.

Εκείνη τη στιγμή ένας νεαρός από την απέναντι πλευρά που επιβαίνει σε ένα μηχανάκι τους φωνάζει "όχι, μη ξεκινάτε, έρχεται το τρένο". Κοκαλλώνει το αυτοκίνητο ο οδηγός και δευτερόλεπτα μετά περνά η αμαξοστοιχία με πήγαινε με 80 χιλιομετρα την ώρα.

Ο πρώην Υπουργός πάντως μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ είπε με χιούμορ στους συνεργάτες του "φαίνεται πως επειδή είμαι πρώην Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών με λυπήθηκε ο Θεός".
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το νέο όπλο της Kim Kardashian
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το νέο όπλο της Kim Kardashian
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ