2018-10-07 07:00:16
Φωτογραφία για Το πιο ακριβό πρωινό του κόσμου που πρέπει να παραγγείλεις δύο μήνες νωρίτερα
Αν έχετε παραδάκι με ουρά και δεν ξέρετε πού αλλού να το ξοδέψετε, ας πάρει ο ουρανίσκος τον πρώτο λόγο αυτή τη φορά.

Αν βρεθείτε λοιπόν στην Ιαπωνία, στο πανάκριβο εμπορικό κέντρο Takashimaya Co., ή αν σας φέρει ο δρόμος στη Νέα Υόρκη και στο εκεί παράρτημα του ιαπωνικού πολυκαταστήματος (Takashimaya Restaurant), μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το πρωινό που έχετε φυσικά προπαραγγείλει τουλάχιστον δύο μήνες πριν.

Το ακριβότερο πρωινό του κόσμου δεν έχει την αστρονομική αυτή τιμή μόνο λόγω του περιεχομένου του κουτιού, αλλά κυρίως για το ίδιο το κουτί των 20x20 εκατοστών, το οποίο είναι επιχρυσωμένο με χρυσό 18 καρατίων!

Το εσωτερικό του είναι γεμάτο με παραδοσιακά ιαπωνικά εδέσματα από τα εκλεκτότερα εστιατόρια και παραγωγούς της χώρας, όπως ρίζες, καρπούς, ρύζι και κρέας, αλλά και μπόλικο σούσι. Είναι ωστόσο το κιβώτιο των 3,5 κιλών, φιλοτεχνημένο από διάσημο ιάπωνα κοσμηματοποιό και σκαλισμένο από εξίσου διάσημο γλύπτη συμπατριώτη του, που στέλνει την τιμή στα ουράνια.

Αν επιλέξετε λοιπόν να μην πάρετε το supercar των ονείρων σας ή εκείνο το γιοτ που βάλατε στο μάτι, να πώς θα ξοδέψετε 200 χιλιάρικα και κάτι ψιλά (217.000 ευρώ για την ακρίβεια)...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ