2012-06-07 14:00:15
Φωτογραφία για Τα τυπικά για Μανωλά
Παίκτης του Ολυμπιακού όπως όλα δείχνουν θα είναι από τη νέα σεζόν ο Κώστας Μανωλάς παρότι στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ κρατούν χαμηλούς τόνους για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Oι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είχαν συνάντηση την Τετάρτη (6/6) με τον αμυντικό της ΑΕΚ και έδωσαν τα χέρια, να και αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Εμείς κοιτάμε κάθε καλό Έλληνα ποδοσφαιριστή και όπως έχουμε ξαναπεί όλοι οι καλοί Έλληνες θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό, αλλά το θέμα του Μανωλά το έχει «τρέξει» περισσότερο ο Τύπος. Ούτε κάτι επίσημο υπάρχει, ούτε κάτι οριστικό φυσικά», ήταν η θέση των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Ενδιαφέρον για τον νεαρό παίκτη πάντως, έχει δείξει και η Πάρμα, η οποία του έχει κάνει πρόταση της τάξεως των 200.000 ευρώ, την ώρα που η προσφορά του Ολυμπιακού είναι διπλάσια. Αξίζει ωστόσο, να σημειωθεί ότι ακόμα και στο στρατόπεδο της ΑΕΚ έχουν σίγουρη τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

«Ο Κώστας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Απ’ ότι ξέρουμε μόνο οι υπογραφές απομένουν», έλεγαν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο για το θέμα του Μανωλά.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ