2018-10-09 21:33:04
Φωτογραφία για Παραιτήθηκε αιφνιδίως απο την ΕΡΤ ο Αιτωλοακαρνάνας Διευθυντής Ενημέρωσης Βασίλης Ταλαμάγκας
     Ανακατατάξεις στην ΕΡΤ φέρνει η αιφνιδιαστική παραίτηση του Βασίλη Ταλαμάγκα. Ο Βασίλης Ταλαμαγκας, κατάγεται από την Μακρυνεία και είναι μέλος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων.

      Ο κ. Ταλαμάγκας παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ.

     Τα καθήκοντά του θα αναλάβει ο Νίκος Μερτζάνης. Στις θέσεις τους παραμένουν ο Παναγιώτης Τσούτσιας, γενικός διευθυντής ενημέρωσης, και η αρχισυντάκτρια ειδήσεων Αγγελική Αγγελοπούλου.

     Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ταλαμάγκας συζητά με ιδιωτικά κανάλια (STAR, KONTRA)......  Η παραίτησή του, εικάζεται ότι δεν είναι άσχετη με τις καταγγελίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα για την ΕΡΤ, από τον Νίκο Φίλη και άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στελέχη της ΕΡΤ.

Παραιτήθηκε και η πρόεδρος της ΕΡΤ 3 Κατερίνα Σαρικάκη

        Υπενθυμίζεται ότι το πρωί έγινε γνωστό ότι παραιτήθηκε και η πρόεδρος της ΕΡΤ3 Κατερίνα Σαρικάκη, ένα χρόνο μετά τον διορισμό της.


      Οπως αναφέρει το makthes, η κα Σαρικάκη δεν κοινοποίησε την επιστολή παραίτησης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 3, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι στα γραφεία της διοίκησης να μάθουν τυχαία την είδηση.

      Οι λόγοι παραίτησης δεν είναι γνωστοί, καθώς την επιστολή έχει στην κατοχή του μόνο ο Βασίλης Κωστόπουλος.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κα Σαρικάκη διαμαρτυρόταν καθώς δεν της είχαν δοθεί οι αρμοδιότητες, που είχε συμφωνήσει. Αλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ3 θα αναζητήσει έμμισθη νέα θέση σε κάποιον οργανισμό, καθώς η θέση της προέδρου της διοικούσας της ΕΡΤ3 ήταν περισσότερο τιμητική.

iefimerida.gr

https://www.agriniopress.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ