2018-10-10 13:30:23
Φωτογραφία για Η αιμοδοσία της Ένωσης Αθηνών (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών: Άλλη μια αιμοδοσία της Ένωσής μας πραγματοποιήθηκε χθες 9-3-2018 στο αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α.. Η αιμοδοσία έγινε με

τεράστια επιτυχία, καθώς ο αριθμός των συναδέλφων που προσήλθε για να δώσει αίμα, επιτελώντας έτσι το «ιερό τους καθήκον», ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, δημιουργώντας και σχετικό ρεκόρ στις πάντοτε απόλυτα επιτυχημένες αιμοδοσίες που διεξάγει η Ένωση και απέδειξε έτσι για άλλη μια φορά στην κοινωνία ότι οι αστυνομικοί διακρίνονται για την ευαισθησία τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

     Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των συμμετεχόντων στις δράσεις της Ένωσης, μας γεμίζει δύναμη αλλά και το αίσθημα της ευθύνης για να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και στο μέλλον, καθώς οι συνάδελφοί μας γνωρίζουν πλέον ότι όταν χρειαστούν οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα κάλυψη σε αίμα, η Ένωσή μας είναι παρούσα και ανταποκρίνεται άμεσα.


     Νιώθουμε λοιπόν την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, καθώς και τον Ταξίαρχο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών κ. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου της Γ.Α.Δ.Α.

Δίνω αίμα,

Σημαίνει δίνω ΖΩΗ!

                                                             Για το Δ.Σ.

                      - Ο -                                                                          - Ο -

                  Πρόεδρος                                                                    Γεν. Γραμματέας                   

         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                     ΡΗΓΑΣ Νικόλαος
_ br />
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ