2018-10-10 15:52:36
Φωτογραφία για Γιώργος Καπουτζίδης: Η νέα του απάντηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Τίνα Μεσσαροπούλου!
Σε συνέχεια των όσων έγραψε στα μηνύματά του περί bullying μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, το πρωί της Τετάρτης, στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου-Κου».

O ίδιος μάλιστα ζήτησε να παρέμβει στον αέρα της εκπομπής και να ξεκαθαρίσει μια για πάντα το τι πραγματικά συνέβη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων «ο Δημήτρης έχει πει την ίδια "φουσκωμένη" ιστορία τρεις φορές. Το τι πραγματικά συνέβη είναι αυτό που έγραψα στο Instagram. Θυμάμαι ότι είχα νυχτερινό γύρισμα με την “Εθνική Ελλάδος”, γύρισα αργά το βράδυ και ξύπνησα, ανοίγω το Instagram μετά τις 10:00 και βλέπω Παγκόσμια Ημέρα κατά του bullying και βλέπω ότι ο Γιώργος Γεωργίου είναι καλεσμένος στο “Πρωινό”. Έγραψα ένα πολύ απλό μήνυμα: Την παγκόσμια ημέρα του bullying έχετε καλεσμένο έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει τον εαυτό του με πρωτοφανείς ομοφοβικές επιθέσεις στην τηλεόραση; Είναι ατυχής επιλογή. Αυτό το μήνυμα copy paste το έστειλα στον Δημήτρη, το έστειλα στην υπεύθυνη εκπομπής και στον Λοΐζο Ξενόπουλο, τον υπεύθυνο προγράμματος
. Στον κύριο Μπούτο δεν το έστειλα ποτέ. Στον Διευθυντή μου δεν το έστειλα ποτέ. Και με τον κύριο Μπούτο όχι δεν μίλησα. Ούτε έκανα παρέα μαζί του, ούτε έπαιζα ρακέτες. Εγώ δούλευα στην τηλεόραση επειδή έκανα καλά τη δουλειά μου. Όχι επειδή έτρωγα αστακομακαρονάδες. Σε αυτούς τους ανθρώπους το έστειλα και από εκεί και πέρα δεν ασχολήθηκα καν [...] Ο Δημήτρης δεν κινδύνευσε να χάσει ούτε τη δουλειά του ούτε τη στήλη του. Ο Δημήτρης έχασε τη δουλειά του και τη στήλη του την έχασε γιατί αν θυμάστε, εκείνος ήταν αυτός που έστελνε μάλλον μηνύματα πίσω από την πλάτη του παρουσιαστή του».

Απάντησε επίσης και στην Τίνα Μεσσαροπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά πως «σήμερα το πρωί είπε ψέμματα! Όταν είδα προχθές ότι αυτό το ψέμα επαναλαμβάνεται, την πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε πολύ άσχημα. Φώναζα και φώναζε. Όσο για τα υβριστικά μηνύματα, αυτό που της είπα είναι ότι έχει μίσος και μαυρίλα μέσα της και ότι την έχω και χ...νη. Αυτό είναι ότι την έβρισα και την απείλησα».

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ