2018-10-10 21:15:08
Φωτογραφία για The Voice: Ο Ναυπάκτιος Γ. Σωτηρόπουλος συγκίνησε με τον «αετό» και «πέταξε» στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)
Με ένα πασίγνωστο, αγαπημένο, Ρουμελιώτικο παραδοσιακό τραγούδι, ο Ναυπάκτιος Γιάννης Σωτηρόπουλος με καταγωγή από την Κλεπά τής Ορεινής Ναυπακτίας κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές του «The Voice» και να περάσει με πολύ καλές κριτικές στην ομάδα, της Έλενας Παπαρίζου.. Η οικογένεια τού Γιάννη ζει στη Λιβαδειά όπως και πολλοί Κλεπαΐτες ,αλλά η οικογένειά του και ο ίδιος είναι τακτικοί επισκέπτες της Κλεπάς .

Έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του και βαθιά επηρεασμένος από την πλούσια παράδοση της περιοχής μας, (από την Κλεπά κατάγονται πολλοί παλαιοί  αλλά και νέοι μουσικοί και τραγουδιστές) επέλεξε να τραγουδήσει… «Ένας αητός» και να κάνει αμέσως τη διαφορά.

Η Έλενα Παπαρίζου αρχικά, ο Κωστής Μαραβέγιας στη συνέχεια και ακολούθως ο Σάκης Ρουβάςγύρισαν την καρέκλα τους και επικρότησαν την επιλογή του.

Ο ταλαντούχος Γιάννης τα κατάφερε και περνάει στην ομάδα τελικά της Έλενας Παπαρίζου, η οποία εμφανώς συγκινημένη από την επιλογή να τραγουδήσει ένα ελληνικό παραδοσιακό τραγούδι, τον έπεισε να την επιλέξει

Κατάφερε να συγκίνηση την Έλενα Παπαρίζου και τον Κωστή Μαραβέγια που θυμήθηκε στιγμές οικογενειακού γλεντιού από το Αγρίνιο οπού μεγάλωσε.

Δείτε το 1ο βίντεο ΕΔΩ 

Δείτο το 2ο βίντεο ΕΔΩ 

Δείτε το 3ο βίντεο ΕΔΩ

e-nafpaktia.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ