2018-10-11 09:00:55
Φωτογραφία για Αγοράκι δύο ετών έπεσε νεκρό από πυροβολισμούς
Ήταν το 20ο παιδί κάτω των 11 ετών στη λίστα των θυμάτων και το μικρότερο σε ηλικία για το 2018

Ένα αγοράκι ηλικίας δύο ετών είναι πλέον το μικρότερο θύμα στη μακριά λίστα των νεκρών από πυροβολισμούς στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών. Το μωρό πλήρωσε με τη ζωή του την καθημερινή βόλτα στη γειτονιά, καθώς δέχθηκε «αδέσποτη» σφαίρα στον λαιμό, ενώ βρισκόταν υπό την προστασία του 18χρονου αδερφού του.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο το τραύμα στο λαιμό ήταν σοβαρό και λίγες στιγμές μετά το δίχρονο αγόρι εξέπνευσε. Ήταν το 20ο παιδί κάτω των 11 ετών στη λίστα των θυμάτων και το μικρότερο σε ηλικία για το 2018.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στους δρόμους της περιοχής Hermosa, στο Σικάγο. Το μωρό με τον 18χρονο συνοδό του ήταν στο πεζοδρόμιο. Από μεγάλη απόσταση ακούστηκαν πυροβολισμοί. Αμέσως μετά, το αγοράκι έπεφτε στο έδαφος μέσα σε μία λίμνη αίματος. Λίγες ώρες μετά, η αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο του Julien Gonzalez από πυροβολισμούς.

Δραματικές φιγούρες οι γονείς του αγοριού, οι οποίοι είχαν μεταβεί το Σάββατο στην περιοχή για ένα παιδικό πάρτι. Η μοιραία αυτή απόφαση είχε ως συνέπεια να χάσουν ό,τι πολυτιμότερο διέθεταν. Ο δε 18χρονος τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο, όπου διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ