2018-10-11 16:45:11
Φωτογραφία για Μήνυμα του Γιάννη Κατσιαμάκα για τη νίκη της ΕΣΚΑ στις εκλογές της ΠΟΑΞΙΑ
''Πορευτήκαμε μαχητικά ενωτικά και ασυμβίβαστα κι αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε, μη διστάζοντας να συγκρουόμαστε και να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους'' τονίζει, μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κατσιαμάκας.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Με τη μαζική σας συμμετοχή στις αρχαιρεσίες της 7ης και 8ης Οκτωβρίου 2018, δώσατε μια μεγαλειώδη νίκη στη συνδικαλιστική παράταξή μας. Η νίκη ανήκει σε όλους και σε κανέναν προσωπικά, γιατί εκτός από την ΕΣΚΑ νίκησε και ο συνδικαλισμός, ο υγιής συνδικαλισμός.

Με τη μαζική σας συμμετοχή αποδείξατε, σε αντίθεση με ό,τι λέγεται, ότι μας εμπιστεύεστε. Αναγνωρίσατε και εκτιμήσατε την προσπάθεια που κάναμε την προηγούμενη τριετία, επιβραβεύοντας το ήθος, τη συνέπεια, την αγωνιστικότητα και την αποτελεσματικότητά μας. Αντίθετα, αποδοκιμάστηκε με ηχηρό τρόπο η επιχείρηση εκμετάλλευσης της κομματικής ταυτότητας για άγρα των ψήφων των συναδέλφων μας, αποδεικνύοντας ότι οι συνάδελφοι και νου και κρίση έχουν, δεν χειραγωγούνται και δεν εκβιάζονται!!!


Αναγνωρίζουμε επίσης ότι οι ευθύνες μας ως αυριανή  παντοδύναμη διοίκηση  είναι ακόμη μεγαλύτερες, καθώς πρέπει να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης όσων μας εξέλεξαν με αυτό το συντριπτικό ποσοστό!

Η ΕΣΚΑ είναι η συνδικαλιστική παράταξη που θα κυριαρχήσει απόλυτα για τα επόμενα πολλά χρόνια, διότι αποτελεί τη διαχρονική έκφραση του συνδικαλιστικού μας κινήματος και εκφράζει τους πόθους και τις αγωνίες χιλιάδων συναδέλφων μας μακριά από κόμματα και μικροκομματικές σκοπιμότητες, δίνοντας μάχες στην πρώτη γραμμή του αγώνα, με μόνο μέλημά μας το συνάδελφο και τα προβλήματα.

Πορευτήκαμε μαχητικά ενωτικά και ασυμβίβαστα κι αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε, μη διστάζοντας να συγκρουόμαστε και να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Στους νεοεκλεγέντες συναδέλφους μας, αφού τους ευχηθούμε καλή θητεία, και με δεδομένο ότι είναι αυτοί που θα παραλάβουν από τους παλαιότερους τη σκυτάλη, τους υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να κρατήσουν ενωμένη και δυνατή την παράταξή μας και να λειτουργήσουν συνδικαλιστικά πρωτίστως, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες τους αλλά και τις μεγάλες προσδοκίες που έχουν οι συνάδελφοί μας από όλους μας.

Καλούς Αγώνες!

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ