2018-10-11 20:20:33
Φωτογραφία για Ευγενία Παναγοπούλου: Όσα λέει για τον ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1...
Η Ευγενία Παναγοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στη «Ζωή της άλλης», υποδύεται στη νέα κωµική σειρά του ΑΝΤ1, «Κάνε γονείς να δεις καλό» ,τη Νίκη, µια µητέρα δύο παιδιών και τροχονόµο στο επάγγελµα, η οποία τα βρίσκει... σκούρα όταν οι γονείς της διαλύουν τον γάµο τους. 

Η ηθοποιός µιλάει µε ενθουσιασµό για τον ρόλο της: «Η Νίκη είναι τροχονόµος, παντρεµένη µε τον Αντώνη, ρόλο που υποδύεται ο Ευθύµης Ζησάκης, και µητέρα δύο παιδιών. Είναι για µένα η γυναίκα πρότυπο που έχει και την καριέρα της ,και είναι αφοσιωµένη ,και πάρα πολύ πιστή στον άντρα της. Όταν χωρίζουν οι γονείς της και έρχεται στο σπίτι να µείνει µαζί της ο πατέρας της, τον οποίο υποδύεται ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, παλαβώνει. Είναι δύσκολο για τα παιδιά να αποδεχτούν τον χωρισµό των γονιών τους» ,αποκαλύπτει η ηθοποιός.

Η ίδια συνεχίζει: «Χαίροµαι πολύ που συνεργάζοµαι και µε την Ελένη Καστάνη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Ο τελευταίος στον ρόλο του Κώστα είναι ζηµιάρης ,και µου τινάζει τα νεύρα στον αέρα. Είναι κεραυνός εν αιθρία το ότι χωρίζουν και φορτώνονται στα παιδιά τους µετά από 35 χρόνια γάµου. Θεωρώ τη δουλειά του τροχονόµου µια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά. Ο πατέρας µου ήταν στρατιωτικός και όσο ασκούσε το επάγγελµα αυτό ήταν αυστηρός, όµως τώρα που έχει αποστρατευτεί έχει γλυκάνει. Θεωρώ πως και τον χαρακτήρα της Νίκης, που είναι συνεχώς στην τσίτα, τον επηρεάζει το επάγγελµά της».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ