2018-10-11 21:20:41
Φωτογραφία για Δεν θα είναι στο «Καφέ της Χαράς»;
Η Ελένη Λιάσκα μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και την Κλάρα Ασημακοπούλου για τη νέα της καθημερινότητα, αποκαλύπτοντας πως η ζωή της πλέον είναι στη Ρωσία, στον τόπο καταγωγής του συζύγου της, Σεργκέι!

«Ζω πλέον μόνιμα στη Μόσχα, στη Ρωσία, τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Είμαι παντρεμένη εδώ. Ο άντρας μου είναι Ρώσος και ονομάζεται Σεργκέι. Γνωριστήκαμε στη Ρόδο και είναι ο έρωτας της ζωής μου. Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια.

Είμαι συναισθηματική και ρομαντική και πάντα έλεγα ότι, αν βρω την πραγματική αγάπη, όλα τα υπόλοιπα θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα.

Ταλαιπωρήθηκα πολύ με τη γλώσσα. Εγώ μιλάω άπταιστα, αγγλικά και ιταλικά, τα ρώσικα με δυσκόλεψαν, δεν είναι εύκολη γλώσσα. Και το κρύο! Παναγία μου! Βίωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου το -30. Προς το παρόν κάνω κάποιες παραστάσεις στο θέατρο, αλλά στα αγγλικά για την ώρα.

Ο άντρας μου είναι μαθηματικός και εργάζεται ως προγραμματιστής υπολογιστών. Περνάμε ωραία στη Μόσχα, αλλά μας αρέσει πολύ η Ελλάδα. Είναι μέσα στα πλάνα μας να επιστρέψουμε κάποια στιγμή στο μέλλον», παραδέχεται, ωστόσο δύσκολα αυτό θα συμβεί στο άμεσο μέλλον προκειμένου να τη δούμε να πρωταγωνιστεί στο πολυαναμένομενο sequel του «Καφέ της Χαράς».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ