2018-10-12 06:51:19
Φωτογραφία για Συνελήφθη αξιωματικός της Αστυνομίας μετά από μήνυση για ξυλοδαρμό
Αξιωματικός της Αστυνομίας συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ένας κάτοικος της περιοχής των Σπαρτερών, στην Κέρκυρα, για ξυλοδαρμό.

 

Σύμφωνα με τον μηνυτή, το συμβάν έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης, στον Περιφερειακό της Λευκίμμης, κατά τη διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής.

 

Ο καταγγέλλων υποστηρίζει πως «ο αστυνομικός τον πλησίασε απρόκλητα, του επιτέθηκε και του προκάλεσε επιδερμικά τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα».

 

Μετά τη συμπλοκή, ο πολίτης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια έδωσε κατάθεση και υπέβαλε μήνυση στον αστυνομικό.

 

Η υπόθεση διερευνάται από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, που έχει διατάξει και Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Επίσης έχει παραγγελθεί να γίνει ιατροδικαστική εξέταση σωματικών βλαβών τόσο για μηνυτή όσο και για τον αστυνομικό.

 

Πρέπει να σημειωθεί πως πρόκειται για μεμονωμένο συμβάν, καθώς δεν υπήρξαν επεισόδια μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και των διαδηλωτών.

 

Πηγή: ant1news.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ