2018-10-12 09:04:17
Φωτογραφία για Νέα θύματα του μαϊμού - φιλάνθρωπου και επενδυτή
Νέα θύματα του μαϊμού – φιλάνθρωπου που εξαπάτησε και τον Λευτέρη Πανταζή αποκαλύπτονται όσο οι μέρες περνούν και χωρίς μάλιστα ακόμα να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα

τα στοιχεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον δύο θύματα απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής καθώς θορυβήθηκαν μόλις έγινε γνωστή η δράστη του 61χρονου. Ο «αετονύχης» είχε καταφέρει να τους πείσει για τη φιλανθρωπική του διάθεση ενώ τους είχε αρπάξει συνολικά 45 χιλιάδες ευρώ τα οποία θα επένδυε. 

Οι… ευκολόπιστοι, ανακάλυψαν ότι είχαν πέσει στα δίχτυα του όταν πήγαν στην αστυνομία με τα χρηματοκιβώτια και τα άνοιξαν, διαπιστώνοντας ότι στο εσωτερικό τους αντί για χιλιάδες ευρώ, υπήρχαν… χιλιάδες αποκόμματα εφημερίδων.

Στο μεταξύ, ο 61χρονος παρά την επιστροφή των χρημάτων, συνολικά 180 χιλιάδες ευρώ, που είχε πάρει από τον Λευτέρη Πανταζή, μια 70χρονη και τα δυο του τελευταία θύματα, δεν απέφυγε την προφυλάκιση.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του και τότε οι αστυνομικοί είναι σίγουροι ότι θα σχηματιστεί… ουρά έξω από το κτήριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό.

zougla.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ