2018-10-12 15:20:34
Φωτογραφία για Μπάγια Αντωνοπούλου: Πότε θα επιστρέψει στο Καλημέρα Ελλάδα;
Ο σοφός λαός λέει «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»! Έτσι ,λοιπόν, όσο περνούν οι μέρες, τόσο διαφαίνεται πως όντως στο εσωτερικό της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», έχει ανάψει μια φωτιά.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο μέρες, όπου ο «βασιλιάς» του ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης μας καλημέρισε, χωρίς να έχει στο πλευρό του την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, έσπευσε να μας ενημερώσει πως η Μπάγια είναι αρρωστούλα, γι΄αυτό και δεν βρίσκεται στους δέκτες μας. Και μέχρι εδώ όλα καλά Τα πράγματα ,όμως, άρχισαν να παίρνουν μία άλλη τροπή, όταν ξεκίνησαν να ακούγονται προς τα έξω, διάφορες φήμες που ήθελαν την Μπάγια να απουσιάζει, μετά από ένα «θερμό» επεισόδιο που δημιουργήθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής.

Ένα επεισόδιο ανάμεσα σε ΄κείνη και στο Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τους συνεργάτες του, τελειομανής και απαιτεί από τους γύρω του, να δίνουν κάτι παραπάνω από το 100% του εαυτού τους. Ίσως γι΄αυτό και να εξακολουθεί να βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας μετά από 28 ολόκληρα χρόνια.


Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα νεότερα, η νεαρή δημοσιογράφος δεν πρόκειται να επιστρέψει ούτε από Δευτέρα στην εκπομπή. Και αυτό όχι γιατί παραιτήθηκε, – όπως έσπευσαν κάποιοι να πουν -, αλλά γιατί έχει κάνει χρήση της καλοκαιρινής της άδειας, την οποία και δεν πήρε το καλοκαίρι που μας πέρασε, μιας και ήταν στον «αέρα», λόγω της θερινής, έκτακτης εκπομπής, «Καλοκαίρι Μαζί». Πιο συγκεκριμένα, η Μπάγια ζήτησε και πήρε δύο εβδομάδες άδεια…

Πηγή: Νάνσυ Νικολαΐδου / tlife.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ