2018-10-12 16:21:33
Φωτογραφία για Εθελοντική αιμοδοσία στη Λάρισα
67 μονάδες αίματος συγκεντρώθηκαν

 Τη Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, στα πλαίσια του εορτασμού του Προστάτη μας Αγίου Αρτεμίου, σε συνεργασία με τη Τ.Δ. Λάρισας της IPA, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  η τακτική  αιμοδοσία της Ένωσης μας, υπέρ της Τράπεζας Αίματος της ΕΛ.ΑΣ.. Η ανταπόκριση των συναδέλφων υπήρξε για ακόμη μια φορά δυναμική, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν (67) μονάδες αίματος.

Το Σωματείο μας διοργανώνει δύο (2) τακτικές αιμοδοσίες, τη μια κάθε Οκτώβριο τιμώντας την εορτή του Προστάτη Αγίου μας και την άλλη πλησίον της εορτής του Πάσχα. Ανάλογα δε με τις ανάγκες και μετά από αίτημα του τοπικού Κέντρου Αιμοδοσίας, διοργανώνει και έκτακτες αιμοδοσίες. Συνολικά προσφέρουμε στη τράπεζα αίματος του Σώματος περισσότερες από (260) μονάδες αίματος κατ’ έτος!

    Ευχαριστούμε το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την άψογη, πολυετή, συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους οι οποίοι αφιέρωσαν δέκα λεπτά από το χρόνο τους δίνοντας ζωή με το αίμα τους.

    Κάνουμε έκκληση  σε όσα  μέλη του Σωματείου και  συμπολίτες  μας δεν έχουν δώσει αίμα, να γίνουν άμεσα εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το πολύτιμο αυτό αγαθό στο συνάνθρωπο τους!
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ