2018-10-12 20:04:15
Φωτογραφία για Συγχαρητήρια της Ένωσης Ν/Α στους αστυνομικούς της Υ.Α.Ν.Α. και του Τ.Α. Κρωπίας
Της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Η Ένωσή μας, συγχαίρει  τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής οι οποίοι επέδειξαν επαγγελματισμό καταφέρνοντας να συλλάβουν δύο αλλοδαπούς υπηκόους Γεωργίας οι οποίοι προέβαιναν σε ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 08/10/2018 συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας για τους οποίους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστείες και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από κοινού, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κοσμημάτων, ρολογιών και ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και το Ι.Χ.Ε. των δραστών ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.  

Η Ένωσή μας επίσης συγχαίρει  τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Κρωπίας, οι οποίοι ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών κατάφεραν να συλλάβουν έναν ημεδαπό και δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει εντός οικίας εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.


Πρωινές ώρες της 11/10/2018 έπειτα από κατ’ οίκον έρευνα συνελήφθησαν, ένας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί διότι είχαν θέσει σε λειτουργία πλήρες εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 282 δενδρύλλια κάνναβης (χασίς), χρηματικό ποσό (15.980 ευρώ) καθώς και όλα τα παρελκόμενα (λαμπτήρες, πολύμπριζα κτλ).

Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στους συναδέλφους που με πράξεις αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό που τους  διακατέχει παρά την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού.  

 

 

Για το Δ.Σ.

 

-O-

Πρόεδρος

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος

 

                -O-

Γεν. Γραμματέας

ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ