2018-10-13 08:20:42
Φωτογραφία για «Η δικαστική απόφαση καθορίζει ότι πρέπει να γίνονται ακριβώς όλα όσα έχουν αναγραφεί στη συμφωνία του κ. Φουρθιώτη»
Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στα πλατό του Epsilon, λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του Open TV. Όλα τα σκηνικά για τις εκπομπές κατασκευάζονται από την αρχή, μεταξύ αυτών και το πλατό-γήπεδο που θα φιλοξενήσει τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Μένιος Φουρθιώτης.

Πριν από λίγες μέρες, παρουσιαστής και κανάλι συναντήθηκαν ξανά στα δικαστήρια Η απόφαση δικαιώνει και αυτή τη φορά τον Μένιο Φουρθιώτη και υποχρεώνει τον σταθμό να συμπεριλάβει κανονικά στο πρόγραμμά του τα Αποκαλυπτικά, ακριβώς όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Ο δικηγόρος του παρουσιαστή, κ. Αλέξης Κούγιας, δήλωσε σχετικά στο zappIT:

«Όπως είναι ευρέως γνωστό, στις 9 Οκτωβρίου έγινε η δίκη με αιτούντα τον κ. Φουρθιώτη, ο οποίος ζητούσε από το δικαστήριο να υποχρεώσει τη νέα ιδιοκτησία του Epsilon να προβάλλεται η εκπομπή του όπως είχε συμφωνήσει με την προηγούμενη ιδιοκτησία και με όσα αποδέχτηκε και η καινούρια ιδιοκτησία, πριν αναλάβει ο κ
. Καλημέρης και η κα Μαραγκουδάκη. Το δικαστήριο αποφάσισε με προσωρινή διαταγή να εφαρμόζονται ακριβώς τα ίδια. Το δικαστήριο, με αυτή την προσωρινή διαταγή, υποχρεώνει τη νέα ιδιοκτησία του Epsilon, η εκπομπή να ξεκινά στις 13:40 κάθε Σαββατοκύριακο και να τελειώνει στις 17:00, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που προβαλλόταν και προηγουμένως. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτή τη δικαστική απόφαση. Να σας πω ότι είναι η δεύτερη φορά που δικαστήριο αποφασίζει να δώσει αυτή την εντολή προς τη νέα ιδιοκτησία του Epsilon. Αυτή τη φορά, μετά από διαδικασία τουλάχιστον τεσσάρων ωρών δίκης, η πρόεδρος εξέδωσε αυτή την απόφαση. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί να εφαρμόσει αυτή την απόφαση».

Μετά από σχετική μας ερώτηση, ο κ. Κούγιας επισήμανε τα εξής:

«Η δικαστική απόφαση καθορίζει ότι πρέπει να γίνονται ακριβώς όλα όσα έχουν αναγραφεί στη συμφωνία του κ. Φουρθιώτη και με την παλιά και με την καινούρια ιδιοκτησία του Epsilon. Καθορίζονται τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Ό,τι αλλάξει από αυτή τη δικαστική απόφαση, αυτομάτως καθιστά τον οποιονδήποτε υπεύθυνο, ουσιαστικά υπόδικο μιας αυτόφωρης διαδικασίας, το αδίκημα είναι διαρκές. Κάθε φορά που ο οποιοσδήποτε θα παραβαίνει αυτή τη δικαστική απόφαση, αυτομάτως ο κ. Φουρθιώτης θα μπορεί να μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα να κάνει μήνυση, να ενεργοποιηθούν αμέσως οι διωκτικές αρχές, να συλληφθούν οι άνθρωποι αυτοί και να πηγαίνουν αμέσως στο δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία να δικαστούν. Η διάρκεια αυτής της αποφάσεως θα ισχύει μέχρι να υπάρξει νέα δικαστική απόφαση που θα την ανατρέπει».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ