2018-10-13 14:51:27
Φωτογραφία για Η Ένωση Αθηνών στο Α.Τ. - Τ.Α. Συντάγματος και στις πεζές περιπολίες
Της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Η Ένωση Αθηνών στο πλαίσιο επισκέψεων σε υπηρεσίες, μετέβη στο Α.Τ. Συντάγματος . Στόχος της επίσκεψης ήταν να ενημερωθούμε για άλλη μια φορά για τις επικρατούσες υπηρεσιακές συνθήκες των συναδέλφων στις πεζές περιπολίες, μια υπηρεσία που στεγάζεται στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα. Είναι άλλωστε σε εξέλιξη η διαδικασία ίδρυσης νέας αυτόνομης υπηρεσίας, σε επίπεδο Υποδιεύθυνσης, με στελέχη τους ήδη απεσπασμένους συναδέλφους που υπηρετούν εκεί.

 

     Η Ένωση μας από την αρχή της λειτουργίας των πεζών περιπολιών είχε εκφράσει την αντίθεση της, διότι πιστεύει ακράδαντα ότι είναι ένα μέτρο παρωχημένο, δεν εξασφαλίζει την ασφάλεια των συναδέλφων, ενώ δεν δίνετε κανένα κίνητρο σε αυτούς που θέλουν να υπηρετήσουν εκεί. Για τον τελευταίο λόγο είχαμε προτείνει σε όλα τα επίπεδα της Φυσικής Ηγεσίας, η υπηρεσία αυτή να ανήκει στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, διατηρώντας όμως την αυτοτέλεια της και τον σκοπό της ίδρυσης της.


 

     Μας τονίστηκε επίσης ότι στην συγκεκριμένη υπηρεσία δυστυχώς δεν έχουν διανεμηθεί απαραίτητα εφόδια στους συναδέλφους ( αστυνομικά τζάκετ κτλ. ) δυσχεραίνοντας έτσι την εκτέλεση της αποστολής τους, ιδιαίτερα τώρα  που οι κλιματολογικές συνθήκες χειροτερεύουν. Η διαδικασία προμήθειας τέτοιων υλικών έχει καθυστερήσει από το 2016!!!

 

     Ταυτόχρονα η Ένωση μας μετέβηκε και στο Α.Τ. και Τ.Α. Συντάγματος όπου άκουσε τα προβλήματα των συναδέλφων, με κυριότερο την υπερπληθώρα  ΄΄ πάρεργων ΄΄  τα οποία εκτελούν και τα πολλά και συνεχώς αυξανόμενα μέτρα που διατάσσονται να φέρουν εις πέρας. Μια μικρή ανακούφιση ευελπιστούμε να δοθεί από τους νέους Αστυφύλακες που μόλις παρουσιάστηκαν στο Α.Τ. Συντάγματος .

 

     Τέλος μας δόθηκε η ευκαιρία να δηλώσουμε την υποστήριξη μας, σε όλα τα επίπεδα, στους συναδέλφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρίσκονταν στο τομέα και τους δηλώσαμε απερίφραστα ότι θα είμαστε διπλά τους όσο διαπιστώνουμε ότι υπάρχει τελευταία μια συστηματική προσπάθεια αποδόμησης της παραπάνω υπηρεσίας, που τόσα έχει προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

 

    Η Ένωση Αθηνών έχει διαχρονικά θέσεις και προτάσεις για τα θέματα που αφορούν την Αστυνομία και το προσωπικό της. Δεν πορευόμαστε με στείρο συνδικαλιστικό πνεύμα αλλά με γνώμονα το καλό όλων μας. Σίγουρα όμως δεν κρυβόμαστε και δεν στρουθοκαμηλίζουμε .

 

 

 

Είμαστε δίπλα στον κάθε συνάδελφο μας!!

 

 

 

                                                                  Για το Δ.Σ.

 

                      - Ο -                                                                                  - Ο -

 

                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας

 

         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                          ΡΗΓΑΣ Νικόλαος
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ