2018-10-13 19:08:49
Φωτογραφία για Ο Tim Cook επισκέφθηκε την Κίνα για να αυξήσει τις απογοητευτικές πωλήσεις του iPhone XS
Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, βρίσκεται στην Κίνα αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να βοηθήσει στις δυσκολίες την εταιρία του.Η Washington Post έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ταξίδι.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποψιαζόμαστε ότι το ταξίδι του Cook στην Κίνα σχετίζεται γενικά με τους ισχυρισμούς του Bloomberg σχετικά με τις κινεζικές κατασκοπευτικές μάρκες "spyware" που υποτίθεται ότι εχουν μπει κρυφά στους διακομιστές της Apple. Ο Cook επισκέπτεται τακτικά τη χώρα και η Apple έχει επανειλημμένα αρνηθεί να σχολιάσει το σκάνδαλο.

Τις επόμενες ημέρες, ο Κουκ αναμένεται να λάβει μέρος σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σχολής Οικονομικών και της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Tsinghua. Η Apple, ωστόσο, αρνήθηκε να σχολιάσει εάν ο Κουκ θα συναντηθεί επίσης με τον πρόεδρο της Κίνας σε αυτό το ταξίδι.

Ο γραμματέας του κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, Li Qian, μετά από συνάντηση με τον Tim Cook, δήλωσε ότι ελπίζει ότι η Apple θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ της Σαγκάης και των Ηνωμένων Πολιτειών.Ο Cook, με τη σειρά του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στη Σαγκάη για την "ισχυρή υποστήριξη και καλή εξυπηρέτησή της για την ανάπτυξη της εταιρείας".

Αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πώς ο κύριος σκοπός του ταξιδιού Cook ήταν να βελτιωθούν οι πωλήσεις του iPhone XS / XS Max, κάτι που πολλοί αποκάλεσαν απογοητευτικές. Η επιχειρηματική έκδοση του Caixin δήλωσε: «Αυτή την εβδομάδα, ο Κουκ πραγματοποίησε μια κλειστή συνάντηση με ένα άτομο για να προωθήσει τα προϊόντα της Apple, συμπεριλαμβανομένου του νέου iPhone XS Max, το οποίο πωλεί για ένα επιβλητικό ποσό 1,850 δολάρια στην Κίνα.Για λόγους σύγκρισης η ναυαρχίδα από τον τοπικό κατασκευαστή της Huawei μπορεί να αγοραστεί για $ 700 δολάρια. Έτσι, οι πωλήσεις του νέου τηλεφώνου της Apple ήταν απογοητευτικές.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ