2018-10-13 19:08:49
Φωτογραφία για Η Apple κυκλοφόρησε την τρίτη beta έκδοση του iOS 12.1 για προγραμματιστές
Μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της δεύτερης έκδοσης beta του iOS 12.1, η Apple δημοσίευσε την τρίτη beta έκδοση για προγραμματιστές. Αυτή είναι μια άλλη ενημέρωση που αποσκοπεί στη διόρθωση λαθών.

Οι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές μπορούν να κάνουν λήψη της νέας έκδοσης iOS 12.1 beta από το Κέντρο για Προγραμματιστές της Apple. Εκεί μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το προφίλ, το οποίο απαιτείται για ενημέρωση μέσω update.

Το iOS 12.1 περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που μας μίλησε η Apple κατά την παρουσίαση του XS XS και του iPhone XS Max. Πρώτα απ 'όλα, η νέα έκδοση του συστήματος προσθέτει υποστήριξη για την εργασία του eSIM στο iPhone XS XS και το iPhone XS Max.

Στο iOS 12, έγινε δυνατή η προσαρμογή του βαθμού θολώματος εικόνας σε έναν τυπικό επεξεργαστή φωτογραφιών. Στο iOS 12.1, αυτή η λειτουργία προστέθηκε στην κάμερα για να ρυθμίσει τη θολούρα σε πραγματικό χρόνο.

Εκτός από αυτό, στο iOS 12.1 επέστρεψαν την υποστήριξη για ομαδικές κλήσεις στο FaceTime και πρόσθεσαν περισσότερα από 70 νέα emoji.
  argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ