2018-10-13 19:08:49
Φωτογραφία για Η Apple αποσύρει τον προσαρμογέα Lightning για μετατροπή σε παλιό σύνδεσμο
Η Apple σταμάτησε να πωλεί τον προσαρμογέα Lightning για μετατροπή σε έναν συνδετήρα 30 ακίδων. Αυτός ο τύπος θύρας χρησιμοποιήθηκε για τη φόρτιση των παλιών iPhones, iPads πρώτης γενιάς και iPod Classic.

Η ιστορία του συνδέσμου 30 ακίδων φαίνεται να έχει φτάσει στο τέλος και η Apple σταμάτησε τις επίσημες πωλήσεις του προσαρμογέα. Έτσι, οι συσκευές της εταιρείας με το βύσμα Lightning, που εμφανίστηκε το 2012, δεν μπορούν να συνδεθούν με πιο ξεπερασμένα gadgets που έχουν σχεδιαστεί για το σύνδεσμο της προηγούμενης γενιάς.

Ο σύνδεσμος εισήχθη το 2012, όταν, μετά την παρουσίαση του iPhone 5, η εταιρεία έδειξε σαφώς ότι σύντομα όλες οι συσκευές θα στραφούν στη νέα υποδοχή Lightning. Ο σύνδεσμος 30 ακίδων μπορεί να φορτίσει τη συσκευή και να συγχρονιστεί με άλλα προϊόντα της Apple. Επιπλέον, υποστηρίζει την έξοδο αναλογικού ήχου ή ήχου μέσω συσκευών USB.

Ο λόγος αυτής της απόφασης ήταν η μείωση του αριθμού των χρηστών του συνδετήρα 30 ακίδων και η αύξηση του όγκου της αγοράς συσκευών της Apple με υποδοχή Lightning.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ