2018-10-13 19:08:49
Φωτογραφία για To Apple Watch Series 4 μετατρέπεται σε τούβλο μετά την αλλαγή ώρας
Σύμφωνα με τους χρήστες, μετά την αλλαγή ώρας στο νέο Apple Watch Series 4, η συσκευή αποτυγχάνει, μετατρέποντας την σε ένα άχρηστο "τούβλο". Μέχρι στιγμής, το περιστατικό έχει αναφερθεί μόνο από τους ιδιοκτήτες της έξυπνης συσκευής από στην Αυστραλία όπου και αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα.

Οι Αυστραλοί χρήστες της τέταρτης γενιάς Apple Smart Watch παραπονέθηκαν ότι η συσκευή μπαίνει σε έναν ατελείωτο κύκλο επανεκκίνησης κατά τη μετάβαση στη χειμερινή ή θερινή ώρα. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους 9to5Mac, αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να προκύψει εξαιτίας του ασταθούς έργου του dial "Infograf", το οποίο δεν αντιμετωπίζει τον προγραμματισμό με τη νέα εποχή.

Έτσι, μόλις εμφανιστεί στην οθόνη το Infographic με την χρονολογική σειρά, το ρολόι αρχίζει αμέσως να επανεκκινείται, κάτι το οποίο δεν τελειώνει ποτέ. Δεδομένου ότι ο επιλογέας είναι το πρώτο πράγμα που εμφανίζεται στην οθόνη του Apple Watch, η επανεκκίνηση ξεκινά αμέσως μετά την ενεργοποίηση του gadget, γεγονός που καθιστά αδύνατη τη χρήση του.

Οι εκπρόσωποι της Apple δεν έχουν ακόμη σχολιάσει αυτό το πρόβλημα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα τέτοιο σφάλμα μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή ώρας, ακόμη και όταν ταξιδεύετε σε μια χώρα με διαφορετική ζώνη ώρας. Ωστόσο, τέτοιες αρνητικές πτυχές του Apple Watch Series 4 σε άλλες χώρες εκτός από την Αυστραλία, δεν έχουν ακόμη αναφερθεί.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ