2012-06-07 17:52:19
Φωτογραφία για Κοινωνική Οργάνωση «ΑΓΑΠΗ» - εκδήλωση στo Υπαίθριο Θέατρο του «Πέτρινου» Πολιτιστικού Κέντρου Πυλαίας
Η Κοινωνική Οργάνωση «ΑΓΑΠΗ» μετά από πρόσκληση του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας προστασίας του Περιβάλλοντος συμμετέχει στις εκδηλώσεις των παιδικών σταθμών του Δήμου με θέμα «Σώστε το Δάσος» την Πέμπτη 7 Ιουνίου και τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 στις 19:30. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στo Υπαίθριο Θέατρο του «Πέτρινου» Πολιτιστικού Κέντρου Πυλαίας (πίσω από το Δημαρχείο, επί των οδών Πολυτεχνείου, Ιατρού Γιαννούδη και Πίνδου).

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους μικρούς μαθητές για την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από απλές ενέργειες που ο καθένας μπορεί να υιοθετήσει στην καθημερινότητά του. Σκοπός της Κοινωνικής Οργάνωσης «ΑΓΑΠΗ» είναι να καλέσει ολόκληρη την κοινωνία στη μεγάλη προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος, να ενημερώσει τους πολίτες για την ανάγκη συμμετοχής τους σε περιβαλλοντικές δράσεις και να προβάλλει καθημερινά πρότυπα οικολογικής συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, μέλη και φίλοι της Κοινωνικής Οργάνωσης «ΑΓΑΠΗ» θα διανείμουν στους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους έντυπο ενημερωτικό υλικό αλλά και γλαστράκια με βασιλικούς σε μια συμβολική κίνηση για την αξία του πράσινου στο αστικό περιβάλλον.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ