2012-06-07 17:53:10
Φωτογραφία για ΝΕΚΡΟΣ ΣΕΡΒΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν οι αιφνίδιοι θάνατοι αθλητών την ώρα του αγώνα ή της προπόνησης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "contra.gr". Μετά τους ποδοσφαιριστές, ένας Σέρβος κωπηλάτης "έσβησε" κατά την διάρκεια της προπόνησης Αναλυτικά...

Θρήνος από το... πουθενά στην παγκόσμια κωπηλασία. Ο Νεμάνια Νέσιτς, μέλος της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας της Σερβίας, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το πρωί της Τετάρτης (6/6) την ώρα που έκανε προπόνηση



Ο 24χρονος Νέσιτς, μέλος της Λέσχης κωπηλασίας Smederevo, προπονούταν στο Βελιγράδι στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μόναχο, όταν ξαφνικά κατέρρευσε. 


Ήταν μέλος της ομάδας κωπηλασίας της Σερβίας επί οκτώ χρόνια, κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2009 και του 2011 στην τετράκωπο ελ. βαρών των ανδρών και αντιπροσώπευσε τη Σερβία στην ίδια κατηγορία σκαφών, στην τελευταία ρεγκάτα Ολυμπιακών προκρίσεων πριν από δύο εβδομάδες στη Λουκέρνη. Ο Νέσιτς έκανε το διεθνές ντεμπούτο του το 2005 και έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του στις μικρές κατηγορίες.



Σαν ελίτ αθλητής της Σερβίας, ο οποίος προπονούταν με την υποστήριξη του Τμήματος Αθλητισμού της Δημοκρατίας της Σερβίας, ο Νέσιτς υποβάλλονταν σε τακτικές εξετάσεις στο Ινστιτούτο Αθλητισμού και δεν υπήρχαν ενδείξεις για διάφορα προβλήματα υγείας. 



Ο Γενικός Γραμματέας της Σερβικής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας, Νεμπόισα Γεβρέμοβιτς δήλωσε: "Ο αιφνίδιος θάνατος του Νεμάνια Νέσιτς είναι μια φοβερή απώλεια για την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του κωπηλάτες, καθώς και για την κωπηλασία της Σερβίας επειδή επρόκειτο για αθλητή εξαιρετικών δυνατοτήτων".

Οι τοπικές αρχές διερευνούν τα αίτια του θανάτου του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ